tirsdag 9. mars 2021

Stålspiler til trapp

Vi bor i et hus fra 60-tallet, og har pusset opp trappa ved å legge. Trappen er stor og en . Det stod mellom å kjøpe en ny trapp eller å pusse opp den gamle. Fennikel med eik i trinnene, rekkverk med stålspiler og returgelender i glasss.


Sara, modern trapp med stålspiler - Tretrapper Norge.

Gjennom tidene har hvitmalte tre spiler, håndlist og stolpe vært et trygt og sikkert valg. De senere årene har stålspilene kommet for fullt, og den . Hi :) Vi lager alle typer trapper i tre med detaljer i glass og stål. Levering i hele landet. Dette er en klassisk trapp som passer i de fleste hjem med sine nøytrale farger. Stålspiler som gir en luftig trapp med moderne preg.


Trinn og håndrekker i beiset, helstavet eik. Stål kan kombineres i alle typer trapper.

Kombinasjons trapp i stål, Standard trapp i trappe rom med stål spiler. Rett trapp med åpne trinn. I et hardt treslag og med stilig gelender blir den et smykke av en trapp. Spindeltrappen kan stå midt i stuen og er også ideell opp til loftsrom.


Hafrsfjord Tre leverer trapper i tidsriktig europeisk og nordisk design. En moderne stilren og flott trapp med glassgelen. Brukes som spiler i trapper , håndrekker, rekkverk mm. Hvitmalte spiler er malt . Skreddersydde moderne trapper , klassiske trapper og furu trapper.


Rekkverk av glass som er skrudd direkte i siden av trappen eller med stålspiler. Justerbar trapp med vertikale lakkerte stålspiler. Vegg Verneskranke Velg en type trapp : den mest passende den minste den billigste den mest behagelige . Moderne - trapper i stilren design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.