onsdag 24. mars 2021

Speilfolie til vindu

Finnes det ikke noe folie man kan sette på vinduet i inngangsdøren som gjør at man ikke kan se inn men at vi som er inne fortsatt kan se ut? Vår best selgende solfilm med høy speil effekt til innvendig montering, hvis man vil ha redusert sollys og varme. Bestill selvklebende folie eller frostet folie etter mål og monter selv - nå enda enklere.


For beskyttelse mot sprekkskader på vinduer , dører eller glasselementer. VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel .

Blir boligen din for varm i sommersolen? Mye varme skyldes at solen slår inn gjennom vinduer , og dette kan du enkelt fikse med markiser eller . Meget stilren og allsidig folie som passer til alle rom. Meget pen folie som kan minne om frostroser på vinduet. Rengjør overflaten som folien skal festes på.


Vindusfilm er en folie som festes . Fjern bakpapiret på folien. Mattert folie i fire forskjellige varianter.

Foliering er mer enn bare tekst og logoer på butikkvinduer. Det er også lysfilm for kontorer, private hus, sikkerhetsfilm, etc. Folie på vindu kan være for å skjerme . Vi har nettopp kjøpt ny leilighet, som ligger i første etasje.


Det er fritt innsyn fra nesten alle vinduer i leiligheten, noe vi jo ikke er helt fan av. Med vindusfolie montert på vinduet reduseres varmen som slippes. Spray rent vann på vinduet , legg på folien og stryk ut med en nal, og den . Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn.


De klassisk fargede filmene absorberer solens stråler og . Ved hjelp av folie på vinduene kan du stenge både UV-stråler og. Men da det kom vindusfilm på vinduet så ikke lenger hunden hva som . Med folie på vinduene slipper du inn lyset, men stenger ute naboer og forbipasserende. I tillegg er det dekorativt. Vi selger skreddersydd innvendig og utvendig solfilm til alle vinduer.


Anbefalt av glassmester. Solfilmsenteret tilbyr et stort .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.