onsdag 17. mars 2021

Speil til barnerom

Gjør barnerommet enda muntrere med vårt sortiment av rimelig dekor til barnerommet! Vi har alt fra veggdekorasjoner til morsomme speil. Vi satser spesielt på barnesenger, barneutstyr, møbler, wallstickers/veggdekor og andre interiørartikler til .

Nydelig vimpel i blått og san passer perfekt på barnerommet. Tøft speil fra kids concept med tre knagger. Et kjempesøtt speil til barnerommet i hare-fasong.


Ute etter et råfrekt Minions-speil til å ha inne på barnerommet?

Eller kanske et superlekkert husformet speil fra stilsikre og populære Alice Fox? Jeg er på jakt etter et speil som passer på gutterom (år), men vil jo selvfølgelig at det ikke skal gå i tusen knas når gutten min dunker en leke i . Velg blant sesongens Speil i mange ulike modeller. Du finner også andre Målestokker speil fra Pumpkin hos Lekmer.

Artig speil med lys i forskjellige farger og mønstre. Martin er veldig gla i å stå å se seg i speilet, så tenkte kansje vi kunne sette opp et speil på rommet hans, men er det så forsvarlig? Jeg syntes det var på tide å fikse litt opp på barnerommet igjen. Jeg holder for tiden også på med et barnerom-prosjekt som inneholder planker, . Sammenlign alle våre innredningsprodukter for barneværelset. Her finner du alle innredningsdetaljer du måtte behøve.


Sola som skinte i et lite sminkespeil, var nok til å sette gardinene i full fyr. D : cm Y : cm G : 9cm SPEIL D : cm Y : 8cm G : 9cm. D : 4cm Y : 8cm G : 8cm SPEIL D : cm Y : cm G : cm.


Produktet ble publisert av irene remøyholm i Herøy, Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.