torsdag 25. mars 2021

Sopp på badet

Med et fuktig og varmt miljø og litt slumsing i renholdet, skal det ikke mye til før det er perfekte forhold på badet for mugg og sopp. Mykfugene på badet aldres og rammes av mugg. Ubehandlede fuger i dusjen vil før eller siden bli misfargede av mugg eller sopp.


Vi er litt plaget med svartsopp (små svarte prikker) på badet. Den er grei å få bort fra glatte flater, men nå har den satt seg i fugene mellom . Vi har fått sopp , mugg eller noe på badet.

Utleier mener det ikke er farlig. Hus og hage innlegg 17. Forbruker, jus og økonomi innlegg 1. Flere resultater fra forum. FOTO: Mycoteam - Det er flere som har muggsopp, en de som ikke har. Vær særlig oppmerksom på sopp på badet.


Man bør vaske fugen en gang i uken, når man vasker badet. Bruk bare vanlig vaskemiddel, og så kan man bruke et surt middel som tar . Helsefarer ved fuktskader, muggsopp , bakterier, midd og alger i innemiljøet.

I boliger er fuktskadde kjellere, dårlige bad , vannlekkasjer, luftfuktere, planter med. Fakta om muggsopp fra IKTAS. Hva er muggsopp , og hvor finner vi den. Hva gjør jeg hvis jeg oppdager muggsopp i boligen. Her får du vite litt om fakta og misforståelser om muggsopp.


Utendørs er svartmuggsoppen ufarlig, men har du den inne kan den være helseskadelig. Belegg av muggsopp som er svart eller gråsvart er ganske vanlig. Svarte og gråsvarte belegg av muggsopp er ganske vanlig. Bør vi skifte ut badet og vegg med muggsopp umiddelbart, eller er det nok at soverommet er . Kondens kan også gi mugg på vinduskarmer på badet. Svertesopp er en betegnelse på sopp som er svarte og skjemmende . Halvparten av norske boligeiere sjekker aldri huset sitt for sopp og råte.


Hver dag får nordmenn vannskader på badet på grunn av dusjing. Fukt og muggsopp kan utløse og forverre helseproblemer som astma, bronkitt. Det er fukt i soverom og på bad hvor vi oppholder oss mye som . Hvis du ikke er flink til å vaske mellom flisene på badet kan det fort bli mugg eller sopp på fugene.


Derfor er det viktig å vaske dem hver gang du . Der vanlige vaskemidler fjerner det meste av skitt og smuss, vil Klorin også drepe bakterier, virus og sopp.

Den er derfor ideell når du vil at badet skal være rent . Når vi dusjer på badet vårt med tapeterte vegger, blir det kondens på veggene. Dette tar det litt tid før det tørker igjen, noe som resulterer i at . BLIR FORT MISFARGET: Badet kan være skinnende rent, men det ser fort møkkete ut når fugene. Dette er hva sopp og alger livnærer seg på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.