tirsdag 30. mars 2021

Slipemaskin gulv

Leie av slipemaskin med nødvendig utstyr koster i overkant av 1000. Et eldre gulv kan trenge 4-omganger med sandpapir av forskjellig . MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang.

Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, . Type kantsliper må bestemmes individuelt fra gulv til gulv, da noen av disse egner seg bedre. Her brukes en Hummel slipemaskin med passende kantsliper. Hele helgen har gått med til sliping av gulvet i leiligheten, og takket være veldig tålmodige naboer klarte vi å bli ferdig søndag kveld.

Fortell oss størrelse og tilstand på gulvet eller trappen du skal slipe, så blir du anbefalt en egnet pakke fra oss. Pakkene kan selvfølgelig tilpasses, og de blir . Slipemaskinen er tung, og vil fort lage grop i gulvet hvis den står og går på . Har sett litt på utleie av slipemaskin til tregulv og tror prisen per døgn. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.


Parkettsliping Gammelt parkettgulv med riper og hakk i kan bli like flott som et flunkende nytt gulv, etter noen omganger med slipemaskinen. UCO leier ut slipemaskiner for overflatebehandling av bygningsplater og gulv av betong. Slipemaskin, 4mm, for sparkel og sponplater.


Parkettsliper, 2mm, 1-fas, kW, for tregulv, med avsug.

Slipemaskin, universal 4mm, 1-fas, kW, terassegulv og sponplater . Leimax har utleie av slipemaskin for parkett og tregulv for leie i Trondheim og Oslo. Slipemaskinen MIRO 9er utviklet med tanke på å oppnå det beste resultatet ved sliping av sparkel på vegger og tak. Slipe på skrå: Et ujevnt gulv må slipes på skrå, 15-grader på tvers. Slipemaskinen er tung, og vil fort lage grop i gulvet hvis den står og går . I stedet for å kjøpe gulv bestemte vi oss for å slipe ned det gamle og lakke det.


Vi leide altså slipemaskinen hos Byggmakker i Lillestrøm. De siste cm må tas med en annen håndholdt slipemaskin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.