tirsdag 23. mars 2021

Slipemaskin betong

BAIER BDS 1Betongslipemaskin Justerbar kappe over slipekopp og støvavsug gir nærmest støvfri sliping. Ekstrem holdbar konstruksjon med drivverk i metall . Boxer roterende slipemaskin 450w 230v. Eller skal du med en robust Eibenstock maskin, stabilt og brukervennlig slipe betong - eller epoxyflater. Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie.


Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur.

Ta kontakt med oss for en. Slipemaskin for metall Bosch GSI CE Inox. Eksentersliper Bosch GBR CA. Allsidig maskin påsatt betonglameller for grovfresing av betong.


Bosch PWR 1CE slipemaskin fjerner puss, lakk, tapet, flislim og til og med betong. Vi tester den på en sliten pussvegg. Dette er en meget godt håndterlig slipemaskin som egner seg bra til små og.


Sliping og polering av betong , puss og steingulv , fjerning av lim og sparkel, avretting av ujevne.

Universal slipemaskin , ypperlig som multifunksjons maskin. PG 4er en allsidig og brukervennlig planetgulvslipemaskin. Perfekt til et bredt utvalg oppgaver. SPE gulvslipemaskinen er kontruert for å fin slipe og lage polerte betong overflater.


Fjerning av puss, maling, grader på betong , flislim, epoxy etc. Ideel til forskjellige. Er en stor slipemaskin laget for å slipe betong , stein og flytesparkel.


Slipe på betong , og fjerne overflatebehandling på betong. For effektiv og støvfri sliping av betong - leveres med diamantkoppskive. Vi har det du trenger for å jobbe med betong. Alt fra tvangsblander, betongvibratorer,.


Husqvarna PG 4– slipemaskin for planet gulv. Nå kan du gjøre et kupp! Blir det i så fall helt rent, slik at jeg sitter igjen med kun ren betong ? Mirka Miro 9giraffsliper - slipemaskin for vegg, tak og gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.