mandag 29. mars 2021

Rullebord sag

Rullebordet kan raskt bli tatt i bruk, enkelt å montere/demontere og tar liten. Braketten anbefales å være fastmontert på sagen, og bordet vil være klart til bruk u. Denne er Fas og kan brukes på 10amp sikring.

Den har nå fått en kW motor og blitt mye sterke . Bordet er overflatebehandlet med polyesterlakk og har en stabil . Bredde på rullene er fra 280-400mm lengder 1500-3000mm. Byggevarer - verktøy, redskap, drill, boremaskin, sag, bosch, slagboremaskin, skrumaskin, batteridrill, bordsag, kappsag, sirkelsag, gjærsag, dykksag, motorsag, .

Eg har bestilt meg ein Dewalt DW7bordsag, og har frå før Makita LS0714L. Har svært liten plass i verkstaden min, så alt eg kan spare . Bordet er overflatebehandlet med polyesterlakk og har en stabil støttebukk i bakkant. Sammenleggbart sagbord som er enkelt justerbart i høyde og lengde. Skjemaet på brosjyrens bakside viser sagens ka-. Regulerbart og fast rullebord med aluminiums- anhold (cm) er tilleggsutstyr som ved riktig bruk utvider sagens kapasitet.


MaxiCut er den mest fleksible Gjerdesagen i vårt modellprogram. Dette er en allround sag med spesielt stor kappebredde, grunnet den spesielle . Du trenger kapp og gjærsag til å kappe bord og lister på tvers og i vinkel. En bordsirkelsag er en sag hvor sagbladet kommer opp av en . Record Bordsirkelsag Solid og presis bordsirkelsag/justersag for avansert hobbybruk. Bordet er overflatebehandlet med polyesterlakk og har en stabil. Bredde p rullene er fra 280-400mm lengder mm.


Regulerbart rullebord skal i henhold til CE-forskriftene alltid benyttes på sagen. Påse at det er tilstrekkelig plass rundt sagen, spesielt i lengderetning. Kraftig sag med rullebord for murstein, granitt, fliser osv.


Kuttedybde kan justeres manuelt eller ved bruk av fotpedal (Tilleggsutstyr).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.