onsdag 24. mars 2021

Rosenlund rørlegger

I dag drives firmaet av Jan og Arne Rosenlund. Vi har godt faglærte medarbeidere og servicebiler. I tillegg til Modum dekker vårt arbeidsfelt Sigdal, Øvre- og Nedre Eiker. Vi bistår deg med å finne riktige baderomsløsninger og totalrenoverer bad.


VB er en landsdekkende rørleggerkjede som leverer vann, varme og energi til privat- og proffmarkedet.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Nettside: E-post: Adresse. Besøksadresse: Industriveien 4 Åmot. RØRLEGGERE I: Modum kommune.


Begge steder er det viktig å være nøyaktig, begge steder er det viktig å kunne prestere under press. Vi er kjent for det i Rosenlund : Å være nøye, sier Glenn Rumohr Granum. Egentlig var det tømrer han skulle blitt.


Det var dét jeg begynte på skolen for.

Så virket rørleggerfaget mer variert og spennende. Kart og veibeskrivelse › Kontakt oss ›. Foretaket har registrerte ansatte. Stilling i HR rør AS: Daglig Leder. Erfaring som rørlegger , bas, prosjektleder med såvel små som store prosjekt, driftsleder og adm. Mandag stiller Fredriksen på jobb som ansatt rørlegger hos Rosenlund AS i Åmot.


Han går radikalt ned i lønn, men får fast arbeidsti kvelds- og helgefri og slipper unna ansvar, fakturering og papirarbeid. Jeg har gjort alt selv de seneste fem årene, med unntak av selve regnskapsføringen, sier Fredriksen. Ansvar for bemanning, lager og kundebehandling.


Oversikt over bransjen rørlegger i Rødberg. Har du en jobb du skal ha gjort? Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse. Rørlegger - Borge Rør AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.