onsdag 24. februar 2021

Skur til søppeldunker

Skuret er i god forfatning, og gis bort mot henting. Størrelsen: Høyde 165cm, bredde 205cm, dybde 80cm. Dette er et fint søppelskur som er beregnet til 2- søppel kasser/bøtter.

Har du behov for et skur med tak for dine søppeldunker er dette et . Lag et fint skur til søppeldunkene dine, så blir ikke du ansvarlig for nabolagets øyesår. Skur for stk søppeldunker med grind selges. Noen ganger hjemme lagring skur må nås regelmessig, og til tross for å være i nærheten av huset, er fortsatt en hassle å gå utenfor og gå over til.

Vi lager skur/overbygg for søppeldunker på bestilling, skreddersydd etter dine behov. Det betyr at søppeldunken(e) kan bli en naturlig del av uterommet. Vi ønsker et skur på tre vegger og med tak for våre felles søppeldunker i et Sameie.


Endeveggen er 3cm og sideveggene må være 4cm . Da kan søppelmenna dra dunkene rett ut til bilen. Vi ønsker å bygge et skur for søppeldunker. Skuret skal bygges i treverk med en avstand på 3 . Hei Vi ønsker en renovering av skuret vi har søppeldunker i. All ytre kledning og alle dører ønskes lagt på nytt, spesielt dørene er slitte.

Lett skur for søppeldunker Forespørsel på pris og leveringstid Tilbud #1: Kun tegning av tenkt løsning Tilbud #2: Tegning av tenkt løsning samt . Flatt tak med terasse + veranda/svalgang. Flatt tak med terasse + veranda/svalgang. Bod/skur for søppeldunker + individuelle låsbare rom. Vi ønsker å snekre et skur/stativ whatever til søppeldunkene. Disse står nå langs en murvegg, mellom trappen opp fra gårdsplassen til . Unngå i tillegg plassering under tak, i skur eller på overdekte lasteramper.


This Pin was discovered by Kristina Abrahamsson. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Pass på å få søppeldunkene under tak før vinteren slår inn for fullt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.