fredag 26. februar 2021

Rullestilas

Vi har stillas til alle formål og tilbyr alt fra rullestillas , til fasadestillas og spirstillas. Vi er også svært behjelpelige med spesialstillas. Enkel og rimelig stillas.


Jamax rullestillas er ideelt for elektrikere og malere. Stillaset har en lav vekt og er enkelt å montere.

Kontakt oss her for mer informasjon. Rullestillas kan bygges i alle varianter ved hjelp av tyngre komponenter. Dette er meget aktuelt i forbindelse med f. Byggesystemer gjennomfører montering og demontering i henhold til godkjente forskrifter.


Sikkerhet først - sikkerhet for våre kunder og ansatte. Robust og lettmontert stillas… Mer informasjon. Mange rullestillas er også .

UpRight TT2rullestillas –. Instant Span rullestillas er godt egnet for alle typer arbeid da den har to plattformbredder. Ved behov for leie, les mer om produktet på vår hjemmeside! Ta kontakt ved ønske om en leieavtale hos oss!


Sikrere produkter og riktig bruk av gardintrapper, stiger, rullestillas og arbeidsbukker vil medføre færre ulykker og ivaretar arbeidshelsen. Faktaarket redegjør for . Vi fører rullestillas til alle formål. Takket være patenterte koblinger kan bygging, riving og flytting gjøres raskt og enkelt uten ekstra verktøy. Montasje- og brukerveiledning. Det er enkelt å montere og trygt i bruk.


Vi tilbyr utleie av rullestillaser for innendørs bruk. Vis produktkategorier og sider. Last ned vår komplette prisliste som du finner nederst på . Du har ingen produkter i handlekurven.


Ved flytting av rullestillas skal det sjekkes at ikke løse gjenstander fra stillaset kan falle. Trenger du et lett rullestillas er våre Instant rullestillas i aluminium det du søker etter!

Passer ypperlig til alt fra enkle malerarbeider til en sikker arbeidsplass i . Gjenstander på stillaset skal fjernes eller sikres mot å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.