fredag 26. februar 2021

Restaurering av gamle dører

I tillegg til dør - og vindusrestaurering utfører han også andre snekkertjenester relatert til gamle bygningsdeler. Restaureringsarbeide på . Vi er spesialister innen restaurering , opprusting og kopierering av gamle dører og vinduer. Blant annet oppgraderer vi dem til å tilfredsstille dagens brannkrav og . Denne temasiden samler nesten alt du vil vite om vinduer og dører.

Materialkvalitet, vedlikehol U-verdi og oppgradering av gamle , originale vinduer. Vindusrestaurering på Røros bygningsvernsenter. Vedlikehold av vinduer. Har du falt for fristelsen å kjøpe en gammel dør , eller overtatt et hus med gamle , slitte innedører. Kanskje stemmer ikke fargevalget helt.


Snekkerverksted i Stavanger - reperasjon og restaurering av vinduer, dører og listverk. Ny lås, spunsing av gamle låser, bedre tetting mot vann og vind.

Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører , gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, . Dør og vindu skal være i svært dårlig forfatning for at ikke restaurering kan anbefales. Vi restaurerer gamle vinduer og dører. Vi oppgraderer, og setter ting tilbake til sin opprinnelige stand. Les mer, og se bilder her.


I dag byttes det ut svært mange flotte gamle dører i bygårdene, som. Det kan være smart å sette i stand de gamle dørene og male dem, i stedet for å skifte dem ut. Ikke bare er det billigere, men du slipper også å . Mange kaster de gamle dørene og kjøper nye. Sjekk om du kan søke tilskudd til restaurering , eller om du kvalifiserer til fritak for . Pusse opp gamle dører. Vi utfører restaurering og vedlikehold av gamle vinduer.


Noen eksempler er dører med blyglass, dører etter gamle kopier, fløya dører , . Vi gjenskaper dører med gamle profiler og listverk etter gammel tradisjon. Har du et gammelt hus du skal pusse opp eller restaurere og det trengs nye dører , .

BHS er spesialister på restaurering av møbler, vi har den kunnskapen som skal til for å. Nyproduksjon av vinduer og dører Av og til er et gammelt vindu så ødelagt at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.