mandag 1. februar 2021

Reparere pipe

Fiks pipa for 5kroner. Det er mange penger å spare på å reparere pipa selv. Jobben er ganske enkel også, men det støver mye. Reparer pipa – enkelt og billig!


Selv om pipa har vært forsømt i åresvis, og ligner noe som bør rives ned og bygges opp fra bunnen igjen, kan du i mange tilfeller fint redde den.

Redningsarbeidet er både støvete og skittent, men faktisk både enkelt og ganske rimelig. På toppen av mitt tak står det i dag ei mursteinspipe. I og med at den ikke har noen form for beslag, har den trukket vann i mørtelen mellom mursteinene, som igjen har sprengt ut i kulda.


Med andre ord er en større andel av . Amatører har prøvd å skifte røykinnføring med resultat ødelagt pipe , altså det keramikkrøret inni pipa er sprukket opp. Hva er mine muligheter i denne saken? Da artikkelforfatteren ble pålagt å rehabilitere pipa på hytta i Tønsberg, kontaktet vi flere autoriserte leverandører.


Det skulle vise seg å være fornuftig.

Hvis du kjøper nytt ildsted eller pipe som mangler bruksanvisning eller merking, er det grunn til å være på vakt. Piper uten tilstrekkelig merking er neppe testet i forhold til de kravene som kun gjelder her i landet, og som er strengere enn ellers i Europa. Det er huseiers ansvar å påse at man har godkjent . Har en pipe i Leca som har fått en tverrgående sprekk mellom to elementer.


Tror pipa må rives, mures og pusses på nytt. Senke ned stålrør innvendig i Leca skorsteinen. Bytte ut gamle Leca piperør med tilsvarende rør. Etter våres mening er det kun alternativ som er den riktige løsningen. Vi benytter Isokern forings rør til dette bruket.


Vi tilbyr alt innenfor reparasjon av skorsteiner, med lang erfaring i bransjen. Har vi utviklet unike og innovative løsninger som ingen andre i bransjen kan tilby. Kontakt oss, dersom du ønsker god service, pipeproblemer løst og alt dette til en konkurransedyktig pris! Alt, også piper, tæres av tidens tann. En pipe er utsatt for vær og vind og andre faktorer som gjør at de etter hvert trenger å repareres eller oppdateres til dagens gjeldende standard.


Piperehabilitering er ganske enkelt å rette opp de feilene pipen din har, eventuelt også å oppdatere den gamle pipen du har i dag slik at den . Trenger du ny pipe eller rehabilitering av den gamle? Det finnes forskjellige metoder for innvendig.

Vi har også sentral godkjenning for ansvarsrett. Bli bedre kjent med oss. Foring av piper med faste syrefaste stålrør. Hvem er ansvarlig for hva?


Installering, endring og reparasjon av ildsted i eksisterende bygg innenfor en bruksenhet eller branncelle. GJØR JOBBEN: Montør David Nordling i firmaet Vestfold Peis og Pipe er hyret inn av Varmefag Arne Andresen for å rehabilitere denne pipa. Hvilke pipe - og ildstedsarbeider gjelder dette for? Alle foto: Eric Johannessen. Det er et varsel om at pipa trenger en reparasjon i løpet av nær framtid.


Det er sjelden folk får direkte fyringsforbu . Elementpipe med ett røykløp. Provisorisk dekking av pipe over tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.