tirsdag 26. januar 2021

Vinylgulv på bad

Drømmer du om parkett, marmor eller betong på badet ? Står du mellom vinyl og fliser på baderommet? Da er det greit å vite mer om forskjellene på dem. Keramiske fliser brennes i ovn og har en sterk slitestyrke sammenlignet med for eksempel parkett.


Porcellanato er et eksempel på en særdeles slitesterk flis.

Vinyl fås også i flisformat og som klikk- vinyl , men . Vinylgulv er så allsidige at de kan benyttes i alle husets rom. I våtrom er vinyl svært godt egnet, og det finnes egne varianter til denne bruken. Leveringstid 1-dager . Skal ha noen til å legge vinyl på badet.


Har hatt forskjellige til å se på denne jobben, og fått to VIDT forskjellige pristilbud. Eksempel på lægning af vinylgulv.

Et højt specialiseret håndværk, som kun kan udføres af uddannet. Gerba Gerflor, Tarkett og Forbo. I tillegg kan samtlige gulvbelegg til bad legges på gulv med . Vinyl finnes i en rekke varianter som gjør det lett å legge gulvet selv.


Det anbefales å bruke håndverker til montering av våtromsvinyl fordi dette er en spesiell type vinyl som er tykkere og tettere, og bare kommer som. Et bad som er vedlikeholdt på riktig måte kan vare i minst år, og gjerne lenger. På gulv som ikke er i vater hele veien, som buer eller bulker, kan man ikke legge laminat mens det går helt fint med gulvbelegg. Også spesielle sklisikre vinylbelegg finnes for hjem og institusjoner. Bjørg Owren, kreativ leder i Informasjonskontoret for farger og interiør (IFI), merker en økende interesse for andre materialer enn fliser på badet.


TETT: Vinyl gir helt tette gulv og er slitesterkt. Hvorfor ikke velge en sprek farge? Badet betyr mye for daglig velvære.


Badet er ikke lenger det lille rommet man steller . Her tar du en forfriskende dusj, eller nyter et varmt bad som gjør godt for både kropp og sjel. I badet vil vi forene lekker design med god funksjonalitet.

Det skal være lettstelt, hygienisk, praktisk og gjerne prisgunstig. Et nedslitt bad ble pusset opp for en slikk og ingenting. Men fagfolk advarer mot å. Den billigste måten å fornye gulvet på er trolig vinyl. Samme bad , stylet med ulike farger.


Blå og grønne toner gir rommet en følelse av renhet! Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Vinyl er vantett, og er derfor velegnet som gulvbelegg på bad og andre våtrom.


For å få en helt tett løsning må belegget sveises i skjøtene og i hjørnene. Jeg skal totalrenovere et lite bad med dusj rett på gulv og vegg. Dette er best å overlate til fagfolk. Dusjkabinett er dessverre ikke et alternativ pga.


Frem til nå har jeg vært sikker på at jeg vil ha gulvbelegg og plater da jeg har trodd at det er det mest idiotsikre (etter duskaqbinett), men nå . Montering av vinylbelegg i våtrom skal utføres av fagfolk med relevant erfaring og kompetanse. Leggeanvisning til valgt produkt og leverandør skal følges. Valgt belegg må være minst mm tykt og sveisbart. Alle ferdige våtrom bør tetthetsprøves.


Bransjen anbefaler at arbeidene utføres i henhold . Fordi vinylbelegg er vanntett og lett å renholde, er de også svært godt egnet til baderom , rengjøringsrom, storkjøkken, laboratorier og lignende. For legging i våtrom gjelder spesielle regler. Skal du legge nytt gulv på badet må du både ta hensyn til utseende, pris, kvalitet og kanskje like viktig: hvor enkelt det er å rengjøre.


Her får du gode innspill og råd om vinylgulv og fliser. Før du velger gulv til badet , bør du forsikre deg om at gulvet under er i god stan at det er korrekt fall .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.