torsdag 14. januar 2021

Vekt takstein

Betongtakstein, Zanda Rustikk. Nominell dekkbredde: 3mm. Forbruk: – 1 pr m². ROBUST TAKSTEIN I MANGE VARIANTER. Asymmetrisk form gir et levende spill i taket.

Velg mellom ubehandlet eller akrylbehandlet overflate. Kan legges med takvinkel fra grader. Skråstilt vannlås bidrar til meget tett tak. Dobbeltkrum betongtakstein kan benyttes på tak med en vinkel over 15°.


Vekt og antall, normalstein. Dobbelkrum betongtakstein informajonen er levert . Dekkebredde: 3mm ± mm.

Funksjonell enhet: mtak, tilsier til 1normalstein. Takhelning: Minimum 15° (1). Lekteavstand: 3mm til 3mm (1). Før jeg gjør det, må jeg vite litt om vekta på eksisteren.


Planlegger du nybygging eller takrenovering, velg et tak fra Monier - din leverandør av komplette takløsninger i tegl og betong. Emballering: Krympeplast. Vær klar over at lengden i mm kan variere med ± , . Vår takstein for moderne arkitektur!


Denne taksteinen gir arkitekten muligheter som ikke fantes tidligere. Med Carisma kan man skape et skiferlignende tak. Carisma er en takstein som gir deg nye muligheter når du skal velge tak. Carisma produseres i en moderne produksjon og sammen med sin utforming gjør dette at. I det økende utvalget av takstein gjelder det for deg å velge rett, men hva passer hvor?


Både betongtakstein og tegltakstein har omtrent samme vekt pr. Et tips fra oss på Benders er å legge opp noen takstein , og deretter studere på avstand hvordan det blir på huset. For ordens skyld: Takstein veier ikke mer enn kilo per kvadratmeter.

Forsikring : Forsikringen dekker normalt det som heter ”plutselige og uforutsette skader”. Men med vintre som i år, hvor snøen har lavet ned over lengre ti stiller det seg annerledes. I så fall har du hatt all verdens anledning til å måke . Fra et estetisk synspunkt er et tak husets femte fasade og på mange måter viktigere enn bygningens vegger. Når tiden er inne for å skifte ut gammel taktetting, ønsker derfor mange å oppgradere takfasaden og legge et vakkert og tilnærmet vedlikeholdsfritt tak av betongtakstein.


Benders Palema Struktur er en dobbelkrum takstein med et klassisk utseende som passer alle tak. Benders Struktur en en spennende overflatebehandling, her blandes knust og innfarget stein i vår Benderit for å skape en ru overflate. For ytterligere opplysninger om tekniske spesifikasjoner henviser vi til leggeanvisning som kan fås . Vi har under satt opp noen sammenlignbare tall på glassert takstein og takskifer. Glatte takstein som varer. Den glatte overflaten og fargene er inspirert av.


Beskrivelse: Åpen container 10m³ for lift. Ved lekteavstand 3mm. Mål i meter (LxBxH): x x 8. Bruksområde: Glass, restavfall, returpapir, stål, metall, plast, og treverk. Si busca usted encontrará ! Krum Protector (9-1stk Pr.m2) Kr.


Krum Rustikk (9-1stk Pr.m2) Kr. Krum Antikk (9-1stk Pr.m2) Kr. Ekte lidenskap har et navn! Lengde på spiss: cm. Produkssjonsmetode: Eksenterpresse. Takvinkel: Minst grader.


Vedlikehold: På samme måte som for takstein må sprukken skifer skiftes. Men siden det ikke finnes festespor i skiferen må den spikres – pass på at spikerpunktet skjules. Legge selv: Ja, det er selvfølgelig mulig men sannsynligvis vil du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.