tirsdag 26. januar 2021

Trappe design

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Hos oss finner du en trapp som passer i alle miljøer. Norskproduserte trapper med god design og høy kvalitet. Stort utvalg av trappemodeller – fra moderne til klassisk – noe for ethvert interiør.


Da vi skulle velge trapper i huset vårt, var valgene mange, jeg var helt inne i en industriell periode stilmessig og la min elsk på betong.

Da gikk vi for en stil på . Design trapp Hos TREND TRAPPEN AS i Kristiansand får du trapper i de beste materialer og med moderne overflatebehandling. Trappedesigner som er lidenskapelig opptatt av trapper som møbel og design. Designer og leverer trapper til de fleste prosjekter. Denne bokhyllen, med sin unike, men funksjonelle trappe -inspirerte struktur, blir midtpunktet i ethvert rom.


Denne slående bokhyllen har åpne rom som . Vi har i dag ansatte fordelt på salg, produksjon og . Vores trappe er et møbel i sig selv, der er placeret i husets hjerte og forbinder hele huset.

Derfor var det også vigtigt for os, at trappen havde det rigtige udtryk . Vi har lang erfaring innen trappedesign og produksjon, hos oss finner du trappen som passer best . En trapp bygges for å komme seg opp og ned. Men, de kan også være noe mer. Hva med en rutsjebane til barna? Fontanot My Place: the new house of Milanese design.


The Apple Store spiral staircases: design icons. Glass i rekkverk og Trinn i eik overflatebehandlet. Juridisk selskapsnavn, Bergen Trappedesign AS. Mousetrappe is a media design and production studio specializing in immersive and impactful media-based entertainment experiences. Sammen kan vi finne din personlige stil og skreddersy en trapp etter ditt ønske ved å kombinere ulike tresorter, detaljer og overflatebehandling.


Her kan du få et uforpligtende tilbud på en trætrappe. En vellykket trappedesign skal fremheve og forsterke arkitekturen og den .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.