tirsdag 12. januar 2021

Tepperens spray

Vanish Oxi Action Powerspray sofa og tepper. Universal flekkfjerner til tepper og møbler. Må jeg ha tepperens fo. Bland ut såpen i en sprayflaske og spray på teppet.


Men om du allerede har tepperens -såpe, så bruk den.

Sprayer du med en antibakteriell spray er det viktig å huske på å ikke. Strø maismel på det tørre teppet og støvsug så. Tepperens Carpet Spray -Ex 5L Carpet Sprayex. Fjerner effektivt flekker på tekstiler. Vær den første til å skrive en omtale.


SPRAYNGO tepperens er et effektivt og skånsomt rensemiddel som er utviklet for rens og vedlikehold av litt større teppeflater, noe som vil bidra til å øke . En slik spray vil også forlenge teppets levetid. Hardere til verks med tepperens.

Spray deretter på en blanding av vann og eddik. Sprayer teppet med vaskemiddel, og så tar jeg høytrykksvaskeren fatt. Flytende tepperens med god rengjøringsevne. Tekniske data: Vekt: 350 . Produktet har kraftig rengjøringsevne og er varsom mot teppefibre.


Når det kommer til tepperens det ikke bør ha for å være en tøff jobb eller en dyr. Alternativt program for tepperens på små områder:. Trinn 3: Ved tørkede flekker: Spray på flekken, gni skummet inn med myk. Rask levering og lave priser! Kompakt og stillegående tepperenser med spray - og oppsugingsfunksjon for store teppeflater og møbler.


Ha en sprayflaske med litt sterkere konsentrat av FOMA tepperens. Velegnet for profesjonelt renhold. Rengjøringsmiddel til sjamponering og spray -ekstraksjon.


Egnet både til sjamponering og spray -ekstraksjon. Den kraftige enheten er utstyrt med en liters ferskvannstank . For best resultat behandle flekken raskt og spray på begge sider av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.