fredag 8. januar 2021

Teglstein tak

Vårt brede utvalg av Højslev Laumans takplater i ekte tegl omfatter alt fra rød takstein til teglstein med fargestrålende engober og glasurer. Det er mange myter om gammel teglstein, og det kan bli dyrt å ikke vite. Når en takstein eller to knekker er det ikke et tegn på at hele taket må .

Gjenbruk av gammel teglstein stiller store krav til undertaket, men kan bety mye for det visuelle resultatet. Takstein i tegl eller betong er de naturlige og opprinnelige takmaterialene, og noe av det sterkeste og mest varige du kan velge til taket ditt. Her finnes mange inspirerende bilder av tak, teglstein og betongtakstein fra MONIER.


Våre teglstein er lagd av naturens eget byggemateriale, lokal leire.

Klassiske og innovative takstein til tak og fasade . Med en levetid på opp mot 1år er tegl et sikkert alternativ når det skal nytt tak på huset. Og er huset av eldre dato, er dette et naturlig valg. Herregårdstak tilbyr glasert takstein, fasadetegl og limtegl i et stort utvalg av former og farger fra tyske Röben.

Et visuelt pent tak vil gi inntrykk av at hele huset er godt vedlikeholdt, mens et dårlig vedlikeholdt tak vil. Ved bruk av teglstein er minste takvinkel på grader. Derimot vil et dårlig tak kunne gi usynlige lekkasjer som gir råte.


Særlig på teglstein kan man se at det er problemer hvis de smuldrer opp . BRØNNERUD: Brønnerud Grendehus skal få nytt tak med gammel stein. Nå jaktes det på enkelkrum takstein fra Holstad teglverk. Takstein kan deles opp i to typer - betongtakstein og teglstein.


Hvis du legger taket skikkelig slipper du vedlikehold i mange tiår fremover. SurfaPore C er laget for å beskytte betong og brukes på gulv, vegg, belegningstein, teglstein og mange typer naturstein. Vi har kjøpt et hus fra 19med rød enkelkrom takstein. Er det noen som vet hvordan jeg kan finne ut om det er teglstein eller bare rødfarget . Betongtakstein, teglstein, stålplater, shingel og skifer.


Vi utfører omtekking på alle typer skrå tak. Det vil si at vi kan tilby tekking med betongtakstein, teglstein, . Dekker de fleste typer betong- og teglstein: Monier: Hollander, Nortegl, Dantegl, Minster, Zanda Rustikk, Zanda Protector Polar, Zanda Vestland Elegance, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.