mandag 11. januar 2021

Stige 12 meter

Handle Skrue og bolt opptil - LAVERE PRIS og HURTIG levering hos Skruvat. Det er lett å bli lurt, og feil skrue på feil sted kan være veldig dumt. På tommegjenger måler vi gjengestigninga i antall gjenger pr.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Tommeskruer Sæther har besøksadresse Markvegen 2 20Jessheim. Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som ENK under bransjen . Bedriften Tommeskruer Sæther i Jessheim i Ullensaker kommune driver innen bransjen postordrehandel.

Regnskapsinformasjon er ikke tilgjengelig. Tommeskruer Sæther er ikke regnskapspliktig og/eller har ikke levert årsregnskap til Brønnøysundregisteret. Tommeskruer - posted in Teknisk Mekking: Er på utkikk etter div.


Tomme skruer - posted in Åpen Post: Det fantes tidligere et UK basert firma som kalte seg mr fastner som solgte assorterte skruer og andre . FINN – Ny og ubrukt stige, uttrekkbar mm. BufretSKEPPSHULT 2-delt proff stige ubrukt meter. Stigen for deg som skal ha den beste kvaliteten og den optimale kombinasjonen av brukervennlighet og lav vekt.


Den er lett å skyve opp og ne samtidig som . Meget hendig når man skal utføre arbeid i høyden og er avhengig av en fleksibel, solid og stabil stige.

Alu stiger I denne kategori finder du et bredt udvalg af forskellige alu stiger. Silkeborg 2-Delt Skydestige PRO m/stabilisator. En hejsestige er til dig, som har behov for trinløs højderegulering til arbejde i skiftende højder.


Skal du ha din stige på meter så må du først og fremst passe på at den er solid nok . Den har lukkede vanger, kraftige låser og stigefot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.