onsdag 13. januar 2021

Stålskorstein

Icopal stålpipe – en elegant pipe av beste kvalitet. En lett pipe som er enkel å montere og med mulighet for ildsteder pr. Nybygg eller renovering. Enebolig, leilighet eller hytte?


Presteel stålskorstein.

Et moderne ildsted avhenger av skorsteinens konstruksjon. For at ildstedet skal fungere optimalt, kreves det en skorstein med riktig dimensjon, materialvalg. Derfor skal du velge en Aduro Stålskorstein. Icopal DWstålskorsteiner bygges opp med et utvalg av bestanddeler, som til sammen utgjør en komplett skorstein.


Jøtul stålpipe passer alt og alle. Den passer like bra i nye som i gamle bygg. Pipesystemet kan vinkles og sideforskyves slik at ovnen kan .

Generelle råd og bestemmelser. Valg av monteringsmåte for skorstein. Topp- eller baktilkobling med uisolert tilkoblingsrør. Baktilkobling direkte bak ildstedet.


STÅLPIPE - STÅLSKORSTEIN - SORT FRA JØTUL - LAGERFØRT - MONTERING. VI REGNER KUN TILBUD TIL DE SOM OPPSØKER VÅR. De fleste moderne frittstående ildsteder kan monteres uten brannmur. Med en toppmontert stålpipe blir inngrepet i bygningen minimalt. Stålpipen er et standardisert modulsystem for å dekke alle behov en enkel og fornuftig montering krever.


Stålpipen kan vinkles og trekkes sideveis, noe som gir optimal fleksibilitet ved . I denne animerte kortfilmen ser man på en enkel og pedagogisk måte hvordan alle deler i Jøtuls. Den er så trygg at vi gir deg års garanti! Om du trenger skorsteinen til en vedovn, gasspeis eller pelletsovn, så kan du trygt bruke et . Valget av stålpipe er viktig.


Du skal kunne stole på at stålpipen transporterer bort røykgassene på en sikker og trygg måte.

Premodul Stålpipe - En løsning for hele huset. Vi hjelper deg med anbud på stålpipe. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører. Før monteringen må det kontrolleres at produktene er i henhold til ordren og at overflatene ikke er skadet.


Stålskorsteinen har til oppgave å lede røykgassene som oppstår ved bruk av peiser, ovner og andre ildsteder (ved tørre bruksforhol brenning av f.eks. tre) trygt ut i friluft. Alle opplysninger i denne monteringsanvisning må ikke brukes som underlag eller verifikasjon for andre tester eller system. Peisselskabet AS tar ikke ansvar for produktets videre bruksmuligheter eller feil bruk. Bruker er ansvarlig for at seneste revisjon av dette dokumentet benyttes. Kontroll kan gjøres på.


VIDEO: Hvis du ikke har en murt skorstein, kan du sette opp en stålpipe, som på denne hytta. Hos varmeøkonomi leverer vi totalløsninger innen ildsteder og stålpiper. Vi er opptatt av å tilby deg den kompetansen . Isolert stålskorstein brukes som frittstående skorstein for alle typer ovner og kjeler.


Her finner du et komplett utvalg av isolert stålskorstein utført i rustfritt syrefast stål type AISI 316L, stålskorsteinene har mm isolering og er utvendigt lakkert. Send oss en skisse eller beskrivelse, og du vil motta et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.