onsdag 13. januar 2021

Soverom inspo

Opprydding på soverommet ? Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Aller helst skal rommet være som et hotellrom – et soverom med flere. Bli inspirert av vakker inredning til soverommet. Produktene på bildene .

Ta en titt og finn soverommet du alltid har drømt om. Ifølge redesignekspert Signe Schineller er det fullt mulig å forandre soverommet i løpet av en helg. LADY male soverom Vanilje.


SENS male soverom Blåklokke. Soverom inspirasjon - happy homes. Deilige farger på soverommet. Også det skyldes inspirasjon fra hotellene.


Stadig flere bor på liten plass, og soverommene blir mindre og mindre.

Nå vil vi ha dette på soverommet. Bort med minimalisme og fargeløs interiør. Her Jotuns farge sjøgløtt. BLÅTT, MØNSTER OG TEKSTILER: Velur, bomull og lin vil du se . Ikke la soverommet bli et rotete mareritt.


Slik får du plass til søte. Vi kunne ha laget et stort soverom der vi har gang, men siden barna bor i øverste . Interiør – mat – inspirasjon. Så hvorfor ikke innrede soverommet som et hotellrom? Skal du male eller tapetsere soverommet ? Få gode råd om maling og tapetsering av soverom og prøv fargevelgeren på nett!


Inspirasjon til soverommet - Til inspirasjon av soverommet har jeg satt sammen favoritter til soverommet fra nettbutikken Room21. Husk at man alltid bør bruke to ulike lyssettinger i rom man oppholder seg: belysning for funksjon og belysning for dekorasjon. See more ideas about Bedrooms, Bedroom and Bedroom suites.


Sengetøy, innredning, posters, nattbord m. Raske leveranser og god . Det er ingen grunn til å være mørkeredd på soverommet.

Det er viktig at man kan variere mellom godt lys og en mer avslappet stemning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.