fredag 8. januar 2021

Skruer til mur

Spikerplugg for innboring i mur og betong er en kombisak: Bor hull, bank inn . Prøver man å bore et hull i betongveggen og så skru i en skrue rett inn i,. Hvordan ville veggene se ut hvis det ikke fantes skruer?

Her lærer du hva som skal til for å montere lamper, reoler og annet enkelt og uten anstrengelse og slik . Alle kjøkkenveggene er i mur og jeg lurer da på om noen her har en formening om hva slags skruer og plugger jeg bør bruke for å feste . ESSVE Heavyload lettbetongskrue er utviklet for tung montering i porøse materialer som lettbetong, Leca og Siporex. På den andre varianten kan du skru skruen ut og inn og det er bare ekspansjonsdelen som blir sittende igjen.

Hjem ByggJernvareSkruer og plugger for mur. Betongskrue, skrue og plugg 6x70mm 30stk. Denne skal stå opp i mot en murvegg fra 19som inneholder ekstremt porøs mur.

Hvis du kjøper plugger og skruer i form av sett, kan du være sikker på at de vil passe. Når du skal henge opp hyller, bilder og annet på en murvegg må du planlegge litt. Størrelsen på skrue og plugg må stå i forhold til hverandre. Murplugg kan benyttes til lette og middels tunge fester i betong eller mur.


Skrue av messing for bruk direkte i tre eller i plugg. Man borer et hull i muren, og stapper pluggen inn. Deretter er det bare å skru skruen inn i denne pluggen å da skal den sitte. Mål: Farge: Materiale: Serie: MasterSystem Forpakning: Nobbnr: - x 1mm, stk.


Mål: pk x 1mm Farge: Materiale: Serie: . Denne gang tipser Otto oss om hvordan vi skal få skruene til å sitte i Leca-mur, og . Gjengeformende skruer overflatebehandlet med Durocoat for montering av tre og metalldetaljer til betong. Generelt: Optimal monteringshastighet 7rpm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.