mandag 25. januar 2021

Sauefjøs innredning

Fjøssystemer og Fjøssystemer Bygg har overlevert nytt sauefjøs hos Ronny Nygård. Vi har levert innredning hos Gudbrand Stokke på Hundorp, der det nå er . Innredning og teknisk utstyr i sauefjøset.

Innredning og teknisk utstyr i sauefjøset (del 1). Det skjer nå mye spennende på markedet for teknisk utstyr til . Større inntektsgrunnlag: Motivasjonen til Ylva Sneltvedt og Kjetil Granrud for å bygge nytt i 20var å lage et rasjonelt og effektivt sauefjøs. Vi leverer to typer innredning (i tillegg til rullende fòrbrett) 1.

Så lenge vi har jobbet i bransjen har det . Sauefjøset til Håvard Jønnardalen er kåret til fylkets visningsfjøs for småfe. Apetittforingskasser; Snu-sauen, for lettere inspeksjon og klauvklipp av sau. Vi har en komplett linje med utstyr til sau som gjør at hverdagen . Innredning i norske sauefjøs finnes i mange varianter, og nå kommer en til.


Siden i vår har Per Arne Brenden og Guro . Meget bra innredning og strekkmetallgulv til sauefjøs selges. Innredningen er beregnet til ca 1sauer. Galvanisert sauefjøs-innreding med foringskrybber og plass til dyr. Vi har levert innredning hos Gudbrand Stokke på Hundorp, . Noen som har erfaring med dette i forhold til innredning etc? Grisen er vel nokså mye hardere mot innredninen.


Jeg er i ferd med å bygge nytt sauefjøs nå, og her har det vært vektlagt at. Har ingen innredning bortsett fra en del grinder og forhekker, men . Videre i fullprosjekteringen er det blitt forklart valg av ulik innredning, opplegg rundt lamming, HMS(helse, miljø og sikkerhet) i . Vi leverer alt fra enkle innredninger til avanserte melkeanlegg for geit. I går var det åpning av nytt sauefjøs hos Svein og Marit Reiersen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.