mandag 25. januar 2021

Rival garderobe

Det som startet med salg av egenutviklede aluminiumsprofiler og tilhørende hjulsystemer, har gjennom hard og målrettet jobbing utviklet oss til å bli en fullverdig produsent av komplette garderober. Vi takker alle fantastiske damer som stilte opp i dag på Sentrum Bygg AS. Kjenner du noen som trenger en ny garderobe ? Skriv det i kommentarfeltet under!


Delta i vår konkurranse. Bruk skyvedører som elegante romskillere eller som knallfargede designelementer i hjemmet ditt - mulighetene er flere enn du tror!

Med takhengte Rival skyvedører i aluminium kan du lage et elegant rom i rommet uten å tette igjen med dekkende vegger som stenger lyset ute. Spesialtilpasset garderobe på meter bredde, med innredning som foreskrevet. Prisen er for plassbygget i nisje , og prisen for eventuelle skapvegger på sidene tilkommer. Vi har VÅRKAMPANJE på Rival skyvedørsgarderobe og gir nå rabatt på alle modeller. Rival er en ledende kvalitetsleverandør av skyvedørsgarderober.


Enten du ønsker deg et luksuriøst walk-in closet eller er på jakt etter en enkel skyvedørsgarderobe , så finner du det hos oss. Mange ulike profiler og et stort utvalg . Siste utgave: Mandag 04. Utgaven mangler følgende sider: 7 80.

BuyAndRead beklager og forsøker å få tak i de manglende sidene. Rival Walk In garderobe , akkurat slik du ønsker den. Vi tilpasser din nye garderobeinnredning til dine mål, både i høyden og i bredden, og med våre hjørnemoduler kan vi enkelt lage fleksible løsninger uansett romformasjon. Våre FLEXI seksjoner danner basis for våre Walk In garderober , og et stort utvalg av tilbehør sikrer . Hos Ski Bygg skreddersyr vi din Rival skyvedørsgarderobe etter dine behov.


Vi kan levere skyvedørsgarderober eller garderobeskap etter dine ønsker og behov. Våre leverandører Rival , Huseby, Fossline og Nettoline har et bredt sortiment med fronter og innredninger i alle bredder og høyder. Vi har et stort utvalg av moderne, klassiske og tidløse garderobeløsninger. Vi mener at man skal stille høye krav til en oppbevaringsløsning.


Den skal både passe i stilen i hjemmet ditt og samtidig være funksjonell. Rival har produsert garderobeløsninger under den samme parolen kvalitet har mange venner i over år. Syversen Snekkeri er forhandler av garderober og mye annet, som er produsert hos Rival AS, Vestby. Vi har garderobeløsninger fra Rival og skreddersyr etter dine behov. Løsninger finnes for de aller fleste rom og områder i huset.


I vår store utstilling viser vi ulike fronter og gir deg inspirasjon og tips til gardeobeløsninger og innredning. Alle Rival skyvedører lages etter dine mål og ønsker, uten ekstra tilleg i . Oppdag din drømmeløsning blant våre utstilte Rival - garderober ! Vi skisserer og priser garderoben du ønsker deg.

Rival Garderobe - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Vi leverer fulle løsninger fra norskprodusert skyvedørsgarderobe Rival.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.