tirsdag 12. januar 2021

Rekkverk i stål

Våre Rustfrie Rekkverk med høy kvalitet passer bra som Balkongrekkverk eller. Hvis det er utendørs så bruker man isteden AISI 31 eller syrefast rustfritt stål. Rekkverk fra PKS - importør og leverandør av Q-railing rekkverksystemer i rustfritt stål.

Vi leverer både deler og komplette rekkverk over hele Norge. Dette barnesikre rekkverket produseres med rundstål som rekkverksfyllinger. Vi har som målsetting å være en foretrukket leverandør av trapper, rekkverk og konstruktivt stål til våre kunder.


Vi er CE-sertifisert og utførelsesklasse EXC3.

Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i stål med glass, rør eller wire for innendørs og utendørs bruk. Mulighetene er mange, du må gjerne kontakte oss for råd og . Vi har i mange år utviklet og produsert de fleste typer rekkverk og håndrekker i stål. Vi utvikler og produserer løsninger etter våre kunders ønsker og behov. Glassrekkverk med glassklemmer i ultramarint rustfritt stål.


Et rekkverk i vedlikeholdsfritt aluminium og kvalitet in i minste detalje. Utførelse er rekkverk laget av rør Ø 44mm. Utførelse er rekkverk laget av 40x40mm firkant stål. Rekkverket leveres med herdet laminert sikkerhetsglass, .

Hovedtrapp i stål, med spilerekkverk og dobbelt håndløper i rustfritt stål. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi er muligens landets mest allsidige leverandør av rekkverk i rustfritt stål og glass, og har de absolutt beste prisene i markedet.


Rustfritt rekkverk for inne og utebruk i rustfritt stål. Ett skrusammensystem Priser fra 30- 450- pr. Rekkverk i stål til skoler, forretningsbygg, kjøpesentre, borettslag og boliger. Kontaktinformasjon for Rekkverk i Stål AS Slattum, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Vi tilpasser vårt rekkverk med eksisterende rekkverk.


Alle våre rekkverk er i kvalitet asis3syrefast stål Rør eller Flatstål Vi tilbyr: Glassrekkverk, rekkverk terrasse glass, terrasserekkverk, terrasse rekkverk i glass, . Vi tilbyr rekkverk fra Q-railing i rustfritt eller syrefast stål og glassrekkverk som gir en fin og åpen følelse, og ser flott ut utenfra. Rekkverk - rustfritt stål - Ciroko Norge tilbyr et modulært rekkverksystem utført i rustfritt stål (syrefast 316) med. Format Stål og Glass er et firma under Format Gruppen. Vi leverer skreddersydde trappeløsninger, rekkverk, balkonger og øvrige interiørløsninger i stål og glass.


Du trenger ikke å sveise og nesten ikke å gjenge for å lage et rekkverk i stål. Dette rekkverket i rustfritt eller syrefast stål, monteres med skruer. Produserer rekkverk etter ønske - ulike fasonger og utførelse: stål, lakkert, galvanisert og smijern. Trapper og rekkverk er tilgjengelig et bredt utvalg av design. Pilestredet Park, trapper og rekkverk i stål.


Noen som har tips om bedrifter/leverandører av rekkverk inne og utendørs i stål? Rekkverk for plattformer, ganger etasjer, i polert Rustfritt Stål/ Inox med vertikale stolper og toppgelender med diameter 37mm og to, tre eller fire .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.