torsdag 24. desember 2020

Speil drivved

Speil - Bad/speil - Speil from Drivved Webshop. Du må logge inn for å skrive en kommentar. BufretDu er her: Forside; Speil, Drivved.

Lekkert speil i naturmaterialer, 40cm x 40cm x 5cm. Speilet på gangen hadde ikke ramme rundt seg. Det var kjedelig og jeg ønsket å røffe det opp litt.


Lekkert speil i maritim stil, pyntet med pinneved og skjell.

Serveringsbrettet jeg laget er pyntet til jul :) Selger serveringsbrett på Epla. Har du fortsatt noen fururammer igjen, så ikke kast de. Ingen produkter ble funnet for søkeord drivved-speil. Litt skavanker eiger dette speilet og, men hva kan man forvente? Du lan jo og lage deg noen rammer av drivved da, det har tenkt å gjøre, . Har du et gammelt, kjedelig speil som ikke passer inn hjemme?


Lag heller en ny ramme av drivved på det! Drivveden er stokker hentet fra Mjøsa, splittet og pusset.

Speil fra drivve fås i tre farger og flere dimensjoner, både på rammen og i str. Flott speil i drivved for salg, rubrikkannonser Norge, Til salgs, Møbler og interiør Dekorasjon og pyntegjenstander. Speil av rekve ramme ca 75cm i diameter.


Speil av rekve ramme ca 75cm i diameter . Alle speilene vil være noe ulike i treverkets farge og struktur og derfor unike. Dette er rekved som har ligget ute i vær og vind og . Se alle Avlasningsbord Avlastningsbord Bord Drivved Florence Gammel Alm Glambord Glammøbler Nattbord Salongbord Sidebord Speilbord speilmøbel . Beskrivelse gi hytta en eksklusiv detalj, eller gi stua litt hytte. Jeg laget en ramme som var akkurat like stort som speilet, slik at speilet. Da jeg var på malerbutikk var prøven på drivved fargen bare brun og . Dessverre har jeg fått leddgikt, men det å samle drivved er en fin måte.


Tagged: drivve larvik, marit iversen, serveringsbrett, speil, verningen . En røft og tøft speil i drivved fra Artwood. Vakkert og unikt speil av resirkulert tre, måler cirka 80xcm. Ujevnheter og forskjeller i mål kan forekomme da dette er håndlaget.


Images and videos in instagram about drivvedspeil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.