torsdag 24. desember 2020

Prime betonggulv

Hey'di Pro Primer er en copolymer akryldispersjon som er spesielt beregnet for bruk. Betong, puss, del, deler, - 15. Før sparkelmasser legges ut skal det alltid primes.

På sugende underlag primes det med Hey'di KZ blandet med rent vann i. Flaten på et gammelt betonggulv kan være for- ringet. Til og med ny betong kan være forringet på grunn. Jeg vet jeg må ha på primer til avrettingsmassen for å binde den til betongen.

Varmekabler er løsningen når du støper gulvet i betong, eller benytter. På betonggulv bruker du primer for sugende underlag, på gamle fliser primer for . Maks tillatt effekt er 2watt pr mi betonggulv på ba vaskerom, vindfang. Nå: Varmekabler, avretting og betonggulv. Først en netting som primes/limes på underlaget. Produktet er også velegnet som fasadeimpregnering på teglstein samt som støvbinder og vedheftprimer på betonggulv.


Ved andre underlag slik som tette, glatte underlag,.

Betong, puss, del, deler, – 15. Sentrale produktegenskaper: Mira 41primer er en flytende akrylbasert væske, som er tilsatt gul sporfarge. Fargeløs, vann- og akrylbasert primer/støvbinder for betong og andre sugende, mineralske underlag. Bruksområde Brukes på betonggulv samt reparasjon av sprekker, hull o. Heydi KZ primer liter Mur Hey'di KZ er en flytende latex-tilsetning for mur, puss og.


Betong, puss, gips: Bland del Hey'di KZ med deler vann. Bruksområde: Inne, vegg, gulv, våtrom, tørre rom. Underlag: Gips-, fiber- og sponplater, gamle fliser, vinyl, betong, puss etc.


Ny betong og nye gipsplater må grunnes først. Ellers kan underlaget suge til seg for mye flislim og gi dårlig vedheft. På sugende underlag som betong skal det primes før du legger på smøremembran. Selv om det er en hytte, så er vannbelastningen på . Løst] Male betonggulv på festlokale - posted in Hus, hage og. Støvsug, prime gulvet og avrett det med flytmasse.


Olje Tolerant primer er laget for å bedre vedheft av belegg og. To-komponent epoxy-membran som er tolerant for restfuktighet i betonggulv. Behandlinger som tar vare på betonggulvet. Pentra-Sil (AC) Alkalitet Kontroll Behandling Primer er spesielt designet for bruk på gulv som svetter som en . Hvilken våtromsbeskyttelse anbefaler mira til nystøpt betong….


Vi har 41primer, som brukes som grunning og støvbinder på sugende underlag, og sikrer . Nå sitter jeg igjen med et betonggulv med 0-3mm år gammelt lim. Isola G-primer kan anvendas på både sugende og ikke sugende underlag; betong, gipsplater og –puss, tre, vannfast spon mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.