fredag 25. desember 2020

Prefabrikerte baderom

Dette oppnår vi gjennom tett dialog med arkitekt, byggherre og i samarbeid med kvalitetsbeviste underleverandører og kjente merkevarer. Våre prefabrikkerte baderom er typegodkjent av SINTEF . BOXEN leveres i mange forskjellige modeller og design. Felles for alle er at baderommene er gjennomtenkt ned til minste detalj.


Vi legger stor vekt på at alle BOXEN badekabiner inneholder de beste praktiske løsningene som vil fungere optimalt i hverdagen.

Vi streber etter å skape de flotteste baderommene som møter det . De kalles også prefabrikerte eller våtromskabiner. Det mange ikke er klar over er at man ikke kan bygge om eller oppgradere badet senere hvis man har modulbasert bad , ifølge Are Skaar Nielsen, fagkonsulent i Norske Rørleggerbedrifters Landsforening (NRL), og talsperson for skikkeligrørlegger. Slik bygger du riktig med prefabrikkerte baderom. En ny anvisning i Byggforskserien beskriver oppbyggingen av våtromsmoduler, hvordan modulene må tilpasses til bygning og planløsning, og gir retningslinjer for montering. Kvalitet, funksjonalitet og fleksibilitet.


Probad produserer og leverer prefabrikkerte baderomskabiner i stålfiberarmert betong med fokus på kvalitet, funksjonalitet og fleksibilitet.

Vi leverer baderom til alle formål som bolig, hoteller, helsebygg og studentboliger. Se hvordan prefabrikkerte bad fra Norac blir produsert. Dette er forutsetningene for å bygge med prefabrikkerte bad. Ny anvisning beskriver krav til oppbyggingen av våtromsmoduler, hvordan modulene må tilpasses til bygning og planløsning, og gir retningslinjer for montering. Bruk av prefabrikkerte våtromsmoduler.


Prosjekteringshensyn er utarbeidet . Byggforsk kan ikke godkjenne noen av de prefabrikkerte baderomsmudulene de har til testing. Siden 80-tallet er tusensivs av slike baderom montert. Prefabrikerte bad i to borettslag i Kværnerbyen har en felles konstruksjonsfeil og må helrenoveres.


Det er ikke alltid det lønner seg å ta de rimeligste løsningene. Det kan fort bli dyrt etterpå, . Det var Nettavisen som først meldte om beboerne i Peltonkvartalet og Franciskvartalet i Kværnerbyen i Oslo som må flytte ut på grunn av baderomsproblemer. Nå er det generelt produkter av god kvalitet.


OBOS være en konstruksjonsfeil. Norac badekabiner leverer to forskjellige typer baderomsmoduler, den ene er tiltenkt volumproduksjon og den andre er i utgangspunktet forbeholdt konseptet som kalles Smartbad.

Med produksjon av prefabrikkerte baderomsmoduler i egen fabrikk i Litauen, er den årlige kapasiteten pr. Din kvalitetsleverandør av prefabrikkerte baderomskabiner. Komplette baderom direkte fra fabrikk. I et byggeprosjekt er det mange brikker som.


I tillegg er de stort sett billigere enn plassbygde bad. Men bruk av modulbad stiller noen andre krav til bygningsutformingen enn plassbygde baderom. Byggmakker Per Strand er begynt å leke med tanken på å selge prefabrikerte bygningsmoduler.


SINTEF tester og godkjenner våtromsmoduler. Vi kan gjerne være med på å utvikle en slik industri lokalt, sier Per Strand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.