onsdag 2. desember 2020

Plastfolie til vinduer

Ytterligere info: Folien festes ved hjelp av statisk elektrisitet. Bruk kuttelinjene til å tilpasse størrelsen. Rengjør overflaten som folien skal festes på. Fjern bakpapiret på folien.


Mattert folie i fire forskjellige varianter.

Plastfolien fungerer omtrent som et varevindu, ved at det skaper et rom for stillestående luft mellom plast og glass. Plasten kan festes i vinduskarmen og synes ikke så godt . Blir boligen din for varm i sommersolen? Mye varme skyldes at solen slår inn gjennom vinduer , og dette kan du enkelt fikse med markiser eller annen solskjerming, som screens eller lameller.


Dessverre er det ikke bare varmen du da stenger ute. Screen og lameller burer deg inne, og markiser stenger også . Fargede blå sirkler fra mørke til lyse.

Skjermer godt for innsyn da den ikke er gjennomsiktig. Meget pen folie som kan minne om frostroser på vinduet. Vi er glade for å kunne tilby gratis frakt på bestillinger over 50NOK.


Vælg mellem mange forskellige folier til dine vinduer. Skal der være lidt mere spræl på har vi nogle lækre folier med mønster eller måske en af vores solfilm med UV- filter passer bedre til dit behov. Transparent vindusfolie gir deg frostet vindu på en rimelig og enkel måte og det er lett tilgjengelig hos mange butikker. I dette innlegget tenkte jeg at vi skulle gå igjennom hvordan man påfører vinduet en statisk folie på . Med folie på vinduene slipper du inn lyset, men stenger ute naboer og forbipasserende.


I tillegg er det dekorativt. Køb selvklæbende plast til at afskærme dine vinduer med her på tapet-farve. Vi har et bredt udvalg af folier i forskellige disign og mønstre, der slører dine vinduer , så du undgår nysgerrige indkig.


Nogle dækker hele ruden ed plast folie og andre stopper lidt før toppen, så man stadig kan kigge ud foroven og se hvem der . Vi vil gjerne ha vindu i inngangsdøren vår siden vi ikke har andre vinduer nede i gangen (bare store over døren). Men samtidig ser man rett inn i stuen. Finnes det ikke noe folie man kan sette på vinduet i inngangsdøren som gjør at man ikke kan se inn men at vi som er inne fortsatt kan se ut?

Se det store udvalg af Klæbefolie online hos BAUHAUS. God kvalitet til den rigtige pris. Det er ikke vanskelig å dekorere et bord. Se hvor enkelt det er på sostrenegrene. Med farget folie gir du glasset et stilig og unikt preg.


Folien er transparent og fås i en rekke farger. Kontakt oss for hvis du har spesielle farger du er på jakt etter. Vindu materialer for å kalesjer, sprayhoo frontrute og mer.


Ekstra klar og jevn produkt av høyeste kvalitet. Folien skal festes til karmen med dobbeltsidig tape, og så strekkes med varmluft (krympeplast). Med vindusfolie montert på vinduet reduseres varmen som slippes gjennom glasset.


Spray rent vann på vinduet , legg på folien og stryk ut med en nal, og den sitter på plass i årevis. Som oftest brukes frostet folie. Med sin spesielle beskaffenhet bryter frostet folie lyset slik at ting blir veldig vanskelig å se for det menneskelige øye. Montering av vindusdekor med våt metoden. Dersom man dekker vinduer med folie , helt eller delvis, kan følgende monteringsanvisning bidra til å oppnå et godt resultat.


Nødvendig verktøy: Vaske bøtte, lofri klut, vindusnal, oppvaskmiddel, bred stål skrape, 3-5mm tykk avstands-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.