fredag 27. november 2020

Varmematter ute

Monter pluggene sammen sett inn støpsel. Mattene er hele 1cm tykke i ren gummi. Smelter 6cm med snø i timen. Bygg ditt eget system, vi har matter i flere mål. Isfritt varmetrinn 25XCM.

Solide varmetrinn for bruk i trapp utendørs. Vi har eget service verksted og ambulerende service biler som utfører montering, reparasjon og service på maskiner ute hos kunden i Hordaland og Sogn . Kan seriekoples sammen og tilpasses ditt areal på kun en strømkurs. Designet for å stå ute hele vinteren. Vanntette og har vanntette kabler. Det er ikke bare de med nedsatt funksjonsevne som gruer seg til etappen mellom huset og bilen om vinteren.


Også mange eldre er lei av å legge lårhalsen i potten hver gang de skal bevege seg utendørs. Heldigvis finnes det muligheter.

Multimat er en robust varmematte for oppvarming av arbeidsflater i vinterhalvåret. Ved forespørsel, ta kontakt med oss. Den slitesterke gummioverflaten gir både feste og varme, noe som gjør den ideell å arbeide med om vinteren. Den smelter snøen og gjør det mer behagelig å arbeide utendørs i minusgrader. Legg en rimelig varmematte i asfalten så slipper du dette.


DEVI varmematter er allsidige varmematter utviklet for en rekke bruksområder, inkludert elektrisk oppvarming av boliger og næringslokaler samt varmeløsninger innendørs og utendørs. DEVI tilbyr et komplett utvalg av elektriske varmematter til gulvvarmesystemer og for bruk utendørs. Hvis du lurer på hvor lenge og ofte varmekablene skal stå på, bør du forhøre deg med leverandøren. Kan for å stå ute hele vinteren. Det er også mange nettforum som har debatter om bruk av varmekabler ute.


En mer fleksibel elektrisk løsning er varmematter. Varmemattene finnes som dørmatter, tilpasset trappetrinn, eller . Is- og snøsmeltingsmattene smelter snø og is ved kontakt og har varmestråle i begge retninger. Dette er en genial løsning for å automatisk holde adkomstveier trygge mot fallulykker og for å slippe snømåking, hakking av is, strøing og salting.


Uten drivhus, i en enkel krybbe av pallekarmer, drivbenktopp og varmematte. Slik bygde vi tomatkrybbe. Du bare klikker mattene sammen og kobler strømforsyningen til en vanlig stikkontakt.

Velegnet for tynne gulvkonstruksjoner,. Veria Clickmat kan legges direkte. Snøkabler til utendørs is- og snøsmelting av oppkjørsler, gangveier, inngangspartier, parkeringsplasser, ramper, trapper etc. Utendørs benyttes gjerne varmekabler for bl.


En varmematte er en elektrisk matte som er beregnet for å smelte snø og is. De kan være tilpasset trappetrinn, oppganger eller gangstier, og kan seriekobles for å brukes på et større område. Bufret Lignende Har letet på nettet etter litt info om varmekabel for oppkjørsel utendørs , men finner ikke noe å bli klok på.


Så jeg lurte på om det er noen som vet hva noe slikt koster sånn ca pr . Se tilgjengelige lengder nedenfor. Produktnavn, Produktnr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.