fredag 27. november 2020

Tiltaksklasse 2

Oppgaver knyttet til tiltak skal inndeles i tiltaksklasse eller innenfor ett eller flere fagområder basert på kompleksitet, vanskelighetsgrad og mulige . Oppdeling i tiltaksklasser. Kapittel Tiltak som krever søknad og tillatelse. Tiltaksklasse omfatter, uavhengig av funksjon og fagområde, tiltak eller oppgaver av.


Kriterier for tiltaksklasseplassering for prosjektering. Eksempler på oppdeling i tiltaksklasser.

Mulig et dumt spørsmål, men hvis man har en ansvarlig prosjekterende arkitekt med tiltaksklasse , kan da et firma med tiltaksklasse utføre . Krever arkitektutdanning i tiltaksklasse og 2. Vi er bekymret for at det gis ansvarsrett for arkitekturprosjektering til personer som overhodet . Det finnes tre tiltaksklasser og det er bestemmelser om dette i SAK § 1- bokstav b og . Oppgavene for ansvarlig søker er nærmere presisert i SAK § 12- 2. For graving i alle typer kommunale vei- og trafikkarealer samt parkområder kreves sentral godkjenning i tiltaksklasse 2. I søknad om lokal godkjenning for ansvarsrett skal foretaket vise at. Søker (for alle typer tiltak) i tiltaksklasse 2. Modul – forslag til registrering i sentral godkjenning av foretak uten.

Godkjenning av foretak. Foreligger sentral godkjenning innenfor ansvarsområdene? Legg i tilfelle ved godkjenningsbevis.


Departementet foreslår som frivillig tilleggsopplysning om foretaket er en. Nå er den nye løsningen satt i drift for tiltaksklasse og 3. Søkeren kan generere plan for uavhengig kontroll, og oversende denne til . DiBK orienterer om tiltaksklasser for utførelse av trekonstruksjoner. For tiltaksklasse beholdes grensen på inntil etasjer, mens for . Sentral godkjenning for ansvarsrett kan gis for funksjonen utførende i tiltaksklasse og for følgende områder: a. Utførelse av Grunnarbeid og landskapsutforming i tiltaksklasse 3. Overordnet ansvar for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.