fredag 27. november 2020

Soverom inspirasjon

Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til et nytt og fresht soverom! Opprydding på soverommet? Her er enkle soveromstips!


Hotellene har hatt et bevisst forhold til dette med å kombinere soverom med oppholdsrom i mange år, og har blitt veldig gode på det.

Derfor er det ikke unaturlig at vi henter inspirasjon fra hotellrommene når vi skal innrede soverom i hjemmet, sier Ramsøskar, som selv har innredet en rekke hoteller i tillegg til private hjem. Søker du inspirasjon til soverom? Få nyttig informasjon og smarte tips om gardiner, puter, dyner og sengesett her.


Få inspirasjon , interiørtips og gode råd her. Jeg har samlet litt soveroms inspirasjon. Når du skal innrede soverommet så tenk på at i det rommet skal du slappe av.


For de fleste av oss er det dempede rolige nyanser, som ikke forstyrrer nattesøvnen.

Farger som grønn, blå-. Ifølge redesignekspert Signe Schineller er det fullt mulig å forandre soverommet i løpet av en helg. Hvor vil du starte dagen din?


Velkommen til soveromsgalleriet, der du kan se mange ulike soveromsmøbler i forskjellige stiler og størrelser – og til rimelige priser. Vi har til og med håndplukket produktene for deg, slik at det skal være lett å gjenskape det du ser her i ditt eget hjem. Ta en titt og finn soverommet du alltid har . Her finner du mange ulike soveromsmøbler i forskjellige stiler og størrelser. Interiørstylist Elmin mener at en høy seng ikke bare kan skjule oppbevaringssystemer, men også være moteriktig.


Sengene blir høyere og høyere, forteller hun. Også det skyldes inspirasjon fra hotellene. MER PLASS: Lina Maria Karlsen og kjæresten bygget seng oppå seks kjøkkenskap fra IKEA. Skal du male eller tapetsere soverommet? Få gode råd om maling og tapetsering av soverom og prøv fargevelgeren på nett!


Soverom inspirasjon – tips. Har du lyst til å skape et koselig soverommet?

Vi har akkurat bygget nytt hus og deler vår inspirasjon til soverommet! Med noen strøk maling, en opprydding og noen nye møbler så er det i boks. Trenger du inspirasjon til interiør på soverommet?


Her får du inspirasjon til hva du kan gjøre for å fornye ditt soverom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.