fredag 6. november 2020

Solskjerm vindu

Innvendig solskjerming finnes i flere forskjellige former: lameller, persienner, rullegardiner med mer. God solskjerming er viktig for trivsel, et godt innemiljø, og for å verne verdier. Her ser vi på ti av de mest vanlige formene for solskjerming.


Varmeinnslipp og innsyn skjermes effektivt med screen solskjerming. Har du et vindu litt utenom det vanlige, har du mye innsyn, ønsker du moderne minimalistiske løsninger eller ønsker du funksjonelle gardiner, så har vi .

Du kan lett legge til solskjerming til de fleste vinduer i vår vinduskonfigurator – se vårt vindusutvalg nå. VELUX gardiner og rulleskodder for takvinduer og vinduer til flate tak . Dersom du ønsker å etterbestille solskjerming til en . Skal velge vinduer til vårt nye hus, og lurer i den forbindelse om vi skal velge vinduer med solskjerming på vest og sør veggen. Mye varme skyldes at solen slår inn gjennom vinduer , og dette kan du enkelt fikse med markiser eller annen solskjerming , som screens eller . Solskjerming AS er landets raskest voksende nettbaserte forhandler av. Der markiser kun blokkerer sol direkte mot vindu , men slipper inn lys og varme på . Er det ønskelig å skjerme av nedre halvdel av et eller flere vinduer – om du f.

I et vindu vendt mot vei eller nabo er plisségardin perfekt. Plissé er en svært fleksibel løsning som hindrer innsyn. Dra fra ”toppen” og ne eller dra fra ” bunnen” . Vi leverer alle typer innvendig og utvendig solskjerming til både næring og privat.


Velg innvendig eller utvendig solskjerming. Noen som vet hvor jeg kan få tak i solskjermer til bruk i vinduer , slike som skal skjerme potteplanter for sola? Jeg har vært på plantasjen og . Til å feste på bakvindu i bilen.


Legg til i huskeliste . Krystallklar udsigt - en miljøvennlig kolleksjon fra Faber. Faber DUETTE plissegardin - det energirigtige valg til dine vinduer Guiden til . Tundra Sol var den første Norske produsenten av screen som solskjerming , og utvikler produkter som er tilpasset det nordiske klinma. Varmestrømmer gjennom et vindu med utvendig solskjerming utsatt for sol. Markiser og solskjerming fra Fasadeprodukter AS holder høy kvalitet.


Bestill en gratis befaring på våre nettsider og motta uforpliktende tilbud! Vår screens er et moderne alternativ for solskjerming , og er spesielt designet for funkishus.

Markise trengs ikke på alle vinduer , men er godt å ha til rom du oppholder deg mye i. Nord-Norges største leverandør innen lysregulering, solskjerming , folier, gardinteknikk, vindskjerming og tilsvarende produkter – gir vi de beste råd og tips til . Lamellgardiner er en stilren og klassisk løsning til store vinduer og glasspartier, er ofte beste solskjerming på skråvinduer. Markilux er en tysk produsent som produserer high end løsninger for solskjerming. Dette er produkter vi leverer der det kreves noe ekstra så som store størrelser, . I mer enn år har vi kun satset på dette området. Derfor kan vi garantere deg høy KVALITET! Dette er en populær og plassbesparende design som er ideell for vinduer i alle størrelser.


De kan også monteres på doble terrassedører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.