tirsdag 3. november 2020

Rørlegger vågå

Vvs Rørlegger - rørlegger , ba baderom, varmtvannsbereder, boligvarme, rørleggerfirma, baderomsmøbler, toalett, dusjkabinett, vvs - Finn firmaer, adresser , telefonnumre. Vi er en rørleggerbedrift som holder til i Vågå , hvor vi har en butikk og utstilling av baderomsmiljøer. Vi har også avdeling på Dovre.


Sett som min rørlegger Send forespørsel. GK Rør Gudbrandsdalen har kontorer både i Otta og Vågå.

Vi utfører rørleggerarbeid i segmentet privatmarked alt fra små serviceoppdrag til større ombygginger og renovering av baderom, sanitæranlegg, vann og varme. En foretrukken leverandør av alt innen rørleggerfaget både for privat- og proffmarkedet i regionen. Din lokale rørlegger i hele Oppland. Vi opererer i dag fra Dovre i nord til Hamar i sør, og vi har vokst til snart ansatte fordelt på våre tre avdelinger. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Trykk for å vise flere1Ingen flere treff å vise. Lalm og omegn Vågåmo og omegn 0. Alle kategorier Bygg og .

Vi arbeider i kommunene Lom, Skjåk, Vågå og Sel hvor vi betjener privat- og bedriftsmarkedene og kommunene. Høy faglig kompetanse er viktig i dette yrket, vi kan bistå med faglig utført arbei samt ingeniørtjenester. KL Rørlegger utfører tjenester med levering og . Vårt geografiske område er i hovedsak Nord-Fron, Sør-Fron, Ringebu, Sel og Vågå.


Få anbud på Rørlegger i Vågå ! Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! RØRLEGGER i VÅGÅ har aldri vært enklere! Bedriften Skjedsvold Rør-Service Hermansen i Vågå i Vågå kommune driver innen bransjen rørlegger.


Pølser og brus til alle – kaffeservering. Vår gode nabo Hagen Bilservice AS holder også åpent. Industrivegen i Vågå ! Vi er over 6ansatte og er med det en av landets største rørentreprenører. Virksomheten er en del av . For dager siden - Våre ordrebøker er fulle og vi trenger flere dyktige rørleggere med oss på laget.


GK har Norges fremste kompetansemiljø innen inneklima, og vi søker nå engasjerte og dyktige Rørleggere til vår avdel. Otta, Vågå , Grenlan Haugesun Trondheim, Bodø, Tromsø, Alta og Hammerfest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.