torsdag 26. november 2020

Pynteklosser

Pynteklosser , dekorklosser eller vindusknekter. De har mange forskjellige navn. Vi sager klossen en for en. Materialet som vi bruker er ubehandlet gran. Vi lagerfører utvendige pynteklosser til vindu og dører i mange forskjellige utførelser.


Vi produserer også listverk og har et bredt sortiment av husdekor og lister til utendørs bruk.

Bufret BUNNKLOSS 202M 16X75X115MM. Tilgjengelig i butikker. TOPPKLOSS 300M 65X65X16MM SJØ. Her har du muligheten til å skape en mer eksklusiv eller penere fasade.


See more ideas about Exterior, Frame and Frames. Toppklosser, bunnklosser og hjørneklosser brukes til belistning av dører og vinduer samt innvendig belistning. Dette gjør at resultatet blir veldig dekorativt. Snitt tegninger er enda bedre, evt.


Klosser rundt dører og vinduer.

Sveiterstil vinduer: Vannbrett og pynteklosser - ugly. SJØLINGSTAD PYNTEKLOSS 1INNV FOT FOR 16X(4). DEKORKLOSSER TIL DITT HJEM. Utvendige pynteklosser – Innvendige dør og vindusklosser – Hjørneklosser til taklister . Montere pynteklosser.


Det beste er å montere klossene først, og deretter tilpasse listene til disse. Under her er der vist forskjellige eksempler på montering av pynteklosser. Samme fremgangsmåte brukes rundt en dør. Søyler og pynteklosser. Impregnerte pynteklosser leveres hvor dette fremgår av salgstegning.


Andre produkter under her er mulige tilvalgsprodukter. FURU 90X0LIMTRE SØRLAMINERING (Standard leveranse). GRAN 29X2SØYLE KANNELERT (Standard leveranse). Vi har flotte pynteklosser og annet dekor til huset ditt! Om du synes kan du også velge å bare å bruke hjørneklossene for seg selv og stadig få det lille ekstra i hjemmet.


Hvilken pyntekloss eller -klosser hadde du valgt å bruke? Saget utav 2xeller 2xtrykkimpregnert furu. Treprodukter til nytte og glede - inne og ute! Det spesielle med pynteklosser i Nordic-line serien er at man kan lage en gjennomført stil på huset utvendig og finne stilen igjen i .

Hos Sjølingstad Snekkerverksted i Lindesnes får du pynteklosser og lister som tilfører det lille ekstra til huset, garasjen eller andre byggverk. Gjennom år har Sjølingstad Snekkerverksted vokst fra et lite enmannsforetak til en solid aktør, . Vi hjelper deg med anbud på pynteklosser. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Rogaland. Med monterings skruer på de fleste.


Gi bort pris kr for små og kr for store.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.