torsdag 26. november 2020

Pob entreprenør

POB er en totalentreprenør med vilje og evne til å finne gode løsninger for våre oppdragsgivere. Arbeidskultur med yrkesstolthet og gjennomføringsevne. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis!


Oras AS, Drammen Oras er Norges ledende VVS- entreprenør.

Juridisk selskapsnavn, POB entreprenør AS. Selskapsform, Privat aksjeselskap. AS Prosjekt og Byggtjenester AS.


POB er et norsk entreprenørselskap med base på sentrale Lierstranda utenfor Drammen. Avdelingsleder har total ansvaret for avdelingens prosjekter, har personalansvar i . Faglig dyktige medarbeidere som leverer kvalitet til avtalt tid. PoB Entreprenør har totalentreprisen på bygget som består av 9.

Vurderinger fra de ansatte. Utforsk aktuelle stillinger. Download the executives list. Pob Entreprenør in Lier, reviews by real people. Morten Skridshoel Vilhelmshaugen.


Produkter og tjenester. De opplever nå økt kontroll og trygghet. Vi tilbyr kranførerutleie på både tårnkraner, mobilkraner og teleskoptrucker. Fellesnevneren er at alle er dyktige og erfarne folk, som tenker sikkerhet og effektivitet. Vi har prosjekter over hele landet, med mange gode samarbeidspartnere.


Vi samarbeider med de fleste store entreprenørene , som Reinertsen, . Det er registrert 1ansatt(e) i bedriften. Les også: Satser 2mill på utvikling av kjøpesenter i Drammen. POB Entreprenør AS - Construction of residential and non-residential buildings.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.