mandag 30. november 2020

Plexiglass vindu

Fargeløs og gjennomskinnelig plexiglass med høy overflateglans. Til beskyttelse mot vær, hobbyformål eller til enkle vinduer. Ideelt til utendørsbruk.


Transparente og slitesterke plastplater som kan varmbøyes, bores, sages, graveres m. Bruksområder Til blant annet baderom, drivhus, kjøler, vinduer , montere og hyller.

Til tross for at plexiglass er hardt, har det mykt ytre materiale. Plexiglass av høy kvalitet. Vi har et stort lager av plexiglassplater på lager i forskjellige kvaliteter, tykkelser, farger og mønster.


Ta kontakt med oss i Bergen for . Plastvinduer veier mindre enn glass, og kan ikke knuse, men har en mykere overfate. Ferdig lagde plexiglass dører - Kabinetter og modifikasjoner. Montere vindu med medfølgende gummilist.


Bufret Falske vinduer gir en opplevelse av lys og utsyn selv i lokaler uten vinduer.

Inne i de falske vinduene er det belyst Endlighten plexiglass , som skaper en livlig. Mange boliger har plexiglass og andre plast ruter i vinduene allerede og legge plexiglass vinduer kan øke energi-effektivitet og sikkerhet, samtidig som . I denne artikkelen tar vi for oss kombinasjonen glass og plexiglass. Jeg byttet fremrutene i min Silver Viking for stk vinduer skiftet fra plexi til laminert. Har lyst til å bytte vinduer til nye uten en million riper i slik at det er mulig å. Vi har en overbyg åpen terrasse med to gamle vinduer som må skiftes.


Byggmax, men vurderer også å lage egne vinduer av plexiglass. Hei, bor i en leilighet hvor det ikke finnes andre alternativer enn en portabel AC med slange. Denne kjøpte jeg i fjor og har fungert nokså bra. Vi har stort utvalg av akryl og plexi glass, og kan levere klare, sotfargede og uknuselige plater i et stort utvalg og farger.


Akrylplater har mange bruksegenskaper . Trenger nytt vindu til båt som er plexiglass. Til systemet brukes både plexiglass og vanlig glass i klar, sotet, frostet eller. Vi leverer alt fra standard vinduer og dører til originale løsninger .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.