mandag 9. november 2020

Naturstein hordaland

Skiferbrudd vanlig Skiferbrudd vanlig, ca. Vi har stein som kan brukes til nesten alt! Steinen er lett å håndtere og enkel å bygge med. Vi leverer i krokliftcontainere, (bulk), eller i storsekk, (minimum tonn per sekk). Rennesøy Stein leverer både murestein og håndstein over et stort geografisk område, i Hordaland , Rogaland og Vest-Agder, og har flere faste kunder i:.


Vi tilpasser naturstein etter ditt behov slik at du får det akkurat slik du vil.

Naturstein i topp kvalitet fra vår leverandør i Strandvik i Hordaland. Velkommen til Sæthre Sten i Bergen. Stort utvalg av gravstein, benkeplater og naturstein. Gratis levering og montering i hele landet. Klikk her for hovedkatalog!


Vi hjelper deg med anbud på naturstein. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Hordaland. Anleggsgartner,Maskinentreprenør,Steinlegger Har tilgjengelig naturstein (ca 30- m fra der natursteinsmuren skal leggast).

Treng derfor pris på legging av ca. Det er allerede lagt rader med naturstein. Fyllmasse er også tilgjengelig. Fint om dere kan tilby timepris og kvm.


Frå vårt steinbrot på Skånevikstrand leverer vi murstein av god kvalitet i alle variantar og storleikar etter kunden sitt ønske. I brotet vert steinen lasta med klype direkte i containere som vert transportert til byggeplass med krokbiler. Dette resulterer i minimale transportskadar på steinen. Murmester Tor T Pedersen As. Realiser drømmer og bygg verdier.


Statens vegvesen og entreprenørane på E1i Stordalen opplever for tida mangel på tilgang til god naturstein i Hordaland og Rogaland. Nettsiden vår forteller om hvilke produkter og tjenester vi tilbyr innen naturstein til gravminner, skifer og granitt til hus og hage. I Grauo-berget på Voss har det frå gamalt av vore teke ut naturstein til ulike føremål.


Voss Stein AS står for uttak og omsetning av natursteinen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.