tirsdag 3. november 2020

Lærlingplass elektriker

L for Aktiv Bemanning Norge AS For kunde. Drammen, Oslo BackUp Personell AS. Søk etter nye Lærling elektriker -jobber. Godkjente arbeidstakere.


Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 23.

Se oversikt over våre medlemsbedrifter og gjør avtale om lærlingsplass. Bedriften tar så kontakt med oss og vi ordner med kontrakt. Under læretiden i Bravida vil du jobbe sammen med våre erfarne elektrikere med fagbrev. Når du har vært lærling på heltid i ca.


Vi søker også etter lærling til elektrikerfaget som har min. Vi søker etter en Elektriker (GrL) som kan jobb selvstendig på elektriske installasjoner. Som Lærling i Mesta vil du få muligheten til å være en del av et godt arbeidsmiljø og delta på spennende prosjekter i Norges største veientreprenørkonsern.


Vi søker nå etter elektromontører med fagbrev!

Pettersen ansetter elektrikerlærlinger ved alle våre . Jobb som elektromontør i HOEL ELEKTRO AS! Til de som søker ledige stillinger i HOEL ELEKTRO AS. Som lærling hos oss vil du få god oppfølging i et godt faglig miljø. Du blir en del av et det store laget som Mesta er, og du får arbeide sammen med erfarne . Lyst til å bli helten i felten? Ta fagutdanning hos oss, innen ventilasjon, kulde, automatiker, rørlegger og elektriker.


Huy Duc Tran (26) skal bli elektriker. Et yrke ganske langt unna hans fire siste år som fiskehandler. Han var så vidt innom hotell- og . Vi kan gi deg fagopplæring av høy standard og store utfordringer i . Hvor mye har du rett på i lærlinglønn? Finn svaret på hvor mye du skal ha betalt som lærling i Norge.


Jeg synes å jobbe som elektriker virker fristende. Det som bekymrer meg litt, . Helse, elektriker , og barne- og ungdomsfaget er de yrkene hvor flest .

Hurtigruten tilbyr mange lærlingplasser innenfor flere ulike fag. Ta kontakt med oss dersom du er interessert i lærlingplass i AF. Vi har lang tradisjon som lærlingebedrift. Vi kan tilby et godt miljø, med en allsidig og målrettet opplæring hvor den enkelte lærling kan få prøve seg innenfor .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.