onsdag 11. november 2020

Lærling i hestefaget

Er en sammenslutning av bedrifter innen hestebransjen som ønsker å samarbeide om opplæring av lærlinger og utvikling av egen virksomhet. Svar: Elever som har gjennomført Vgnaturbruk og VgHest og hovslagerfag, har formell rett til å søke . Feriepenger er innebefattet i disse . Hestefaget skal førebu lærlingen på yrkesutøving som hestefaglært. Faget skal verke for at hestefaglærte har kunnskap om hest og ulike bruksområde for hesten.

For nærmere informasjon om Lærling i hestefaget , se. I stallen er det ledig stilling som lærling med ett- eller to-årig lærekontrakt i hestefag. Stallen Stallen har i alt ansatte, og drives i samarbeid med rideinstruktør . For å bli lærling i hestefaget må man ha fullført VgNaturbruk og VgHest og Hovslagerfaget.


Man kan kun være lærling i en godkjent bedrift. Norsk Hestesenter søker etter hestefaglærlinger. Hvert år tar vi inn lærlinger , og til høsten har vi to ledige plasser i hestefaget.


Hos oss er det mulig å spesialisere seg innenfor de fleste grener.

Fravær, orden og personlige egenskaper vil bli tillagt . Vi er tilknyttet et opplæringskontor som sammen med deg og oss vil lage et . FG har i mange år vært tilknyttet opplæringssenteret og tilbyr lærlingplass til de som skal ta fagbrev i hestefaget. Vi søker to nye lærlinger i hestefaget. Søk etter nye Lærling - hestefaget -jobber.


Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 24. Jeg er ei jente på år som har fullført andre året mitt på hestefag,og er nå ute etter lærlingplass;)Trenger dere . Vi har blitt større og ønsker å utvide staben med enda en lærling ! Narvik Rideskole er en passe stor liten rideskole sammensatt av en haug med . Storsteigen vg skole – søker lærling i hestefaget.


Stilling Lærling hestefaget , stall arbei Instruktør i rideskolen, aktiv konkurranse rytter. I morgen mai vil ny hallen være stengt hele dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.