tirsdag 10. november 2020

Kulebolt verktøy

Praktisk verktøy for enkel demontering av kulebolter. Med gafler i størrelse 2 2 2 og mm. Monteringsverktøy for kulebolter på Volvo, nødvendig for å unngå å skade kuleleddene. Innhold: Pressverktøy, styrebolter, adaptere: m12x1 . Handle Bilverktøy, Spesialverktøy, Verktøy til bil opptil - LAVERE PRIS og HURTIG levering hos Skruvat. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet.


Verktøy selges: Selger et ubrukt universalsett for demontering og montering av foringer og lager.

Det finnes ingen omtaler for dette produktet ennå. Bli den første som omtaler dette produktet. For enklest å løsne bærekula skaff deg en to-tinnet gaffel/kuleboltverktøy og minimum 2-kilos slegge. Verktøy: Garasjejekk, Støttebukker, Fastnøkkelsett, Unbrako, Kuleboltverktøy. Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid.


Klikk her for å se våre bildeler til Peugeot på nett.

Steen ( Mercedes og Peugeot ), og de handler alt verktøyet deres på Biltema. Så lenge det er 10-års garanti er kvaliteten . Spørs hvordan den er festet, er den presset fast i bærebrua eller bare skrudd? Er den presset så må du ha ut hele brua for og få slått den ut og . Universal kuleleddavtrekker for avtrekking av kuleledd fra kulebolt. Det ser enkelt ut, men regner med at den sitter veldig hårdt fast og at bærearmen hindrer enkel adkomst og bruk av verktøy. To daglige leveranser fra vårt hovedlager hos Komplett Sandefjord.


En kule bolt som har vært løsnet på denne måten, er uansett bare å kaste! En to armet gaffel som du slår inn i mellom. Ser at det står ordet kulebolt i Biltemakatalogen.


Biltema: 19- Mekonomen: 74- Kan dermed bytte . Er det noen triks eller rimelige verktøy som jeg kan bruke?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.