mandag 9. november 2020

Kritt tavle til kjøkken

Selvklebende tavle + kritt i fem ulike farger – klipp den til som huskeliste,. Allsidig – passer ypperlig på kjøkkenet, entreen, barnets soverom m. IKEA - LUNS, Skrive-/magnettavle, Perfekt for nøkler, mobiltelefon og post.

Du kan skrive beskjeder med kritt og bruke magneter på tavla. Se hvor enkelt du kan male en tavle på veggen. Når malingen er tørr, kan man tegne på den med både vanlig skolekritt og flytende kritt.

Selvklebende tavlefolie (Blackboard) - Lag en. Prøv vår selvklebende tavle folie til vanlig tavlekritt. Du trenger en saks, en rull med tavlefolie og et par minutter. Jeg bestillte nemlig en tavle som kan passe din beskrivelse idag.


Tavle Stickers og Tavlemaling har vært i vinden en stun men nå kom vi over en universal type som måler 2cm x cm og. Mye som kan noteres på en kjøkkendør eller en gangdør -HUSK HUSK. Det er tynne ruller man bare klistrer hvor som helst og så følger det med kritt. Jeg har klippet til en bit og hengt på kjøkkenet.


Denne tavlen er ikke bare for å skrive kritt, men også møter funksjon med tre små pynte potter for blomster.

Har lenge hatt planer om å lage en krittavle og magnettavle i ett. Nå kan jeg få hengt opp litt kort, skrive ord både med bokstaver og kritt. Denne har jeg planlagt en stun og jeg er hater å vente på maling som må tørke! Mal siden av et kjøkkenskap med tavlemaling, så kan du skrive opp. Så lenge underlaget er slett, er det greit å skrive med vanlig skolekritt, . Her finner du praktiske tavler til kjøkkenet, barnerommet, gangen og så videre.


Alle wallstickersene i denne kategorien er tavler som du kan skrive på med kritt, . Nesten ferdig med Malin sitt kjøkken også,. Hun har jo også selvfølgelig fått seg en tavle ;P. CHATBOARD Classic er den originale magnetiske glass- og skrivetavle i gjennomført dansk design.


CHATBOARD Classic er med sitt funksjonelle design ideel . Passer til tavlekritt og krittpenner som finnes i vårt sortiment. Tørkes enkelt av med fuktig klut eller tavletørker for . Den lar deg male opp en whiteboardtavle på veggen eller døren hjemme,. Heng opp denne tapetstripen direkte på veggen eller fest den på en mdf-plate for mer fleksibelitet.


Jeg har lenge hatt lyst til å lage en kritt-tavle til junior og lillefrøken, men jeg har aldri helt. Har tavle på kjøkkenet hvor vi skriver med kritt. Tavle Wall stickers - Krittavle - Selvklebende tavlefolie for vegg og andre glatte. Tavlemaling gir en overflate man kan tegne og skrive på med skolekritt.


Supert på barnerommet, i gangen, på kjøkkenet etc. Meget praktisk tavle i romantisk vintagestil Kjempefin tavle til kritt med hvit ramme fra Chic Antique. Det følger med en eske med kritt i ulike farger, og en svamp til å tørke av tavlen. Håndtak i toppen gjør den enkel å ta me og . Du trenger ikke bytte ut hele kjøkkenet for å oppgradere husets kanskje viktigste rom. Kritttavle, x cm, kr, Madam Stoltz.


Lag kunst, skrive notater, Doodle-kan du gjøre alt dette og mer ved å male kjøkkenet ditt vegger med tavle maling. Når du bruker et lag med denne malingen, . Kritt Tavle Nettbutikk med kritt - 45CM x 200CM Kritt tavle som man kan ta av og på veggen etter som man selv ønsker. Morsomt for barna eller praktisk for de . Det er krittavle på den ene siden, og whiteboard med magnet på den andre siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.