tirsdag 10. november 2020

Kreftomsorg rogaland

Lokal og nær kreftomsorg. Når du eller noen som står deg nær blir berørt av kreft. Vil du hjelpe oss med å skape hverdagsmagi?


Vi arbeider for å skape lysglimt og avbrekk fra hverdagen i form av positive høydepunkt som mange av disse familiene ikke . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Kreftomsorg Rogaland har flere kurs og arrangementer til deg som er kreftrammet eller pårørende. Se mer info om tilbud i Haugesund og Stavanger her. Nyere innlegg Eldre innlegg Startsiden . Det var ingen tvil om at det var en stor dag for de ansatte. Vi har sett frem til å dele denne gleden over at vi endelig har kommet i havn. Vi håper at andre kan la seg inspirere av disse gode ambassadørene våre!


I romjulen rullet denne lille videoen TV-vest. Klikk på linken å se den du også :-) 40.

Kjøp årets Kreftomsorg CD! Tusen takk til Tv Vest for flott reklame og sendetid :) 35. Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem. Vis kontaktinformasjon likevel.


Denne bedriften er ikke . KREFTOMSORG ROGALAND (KOR) ble stiftet som forening den 16. KOR er en forening med formål å handle til beste for kreftpasientene og pårørende. Et av hovedmålene er at alle har et omsorgs- og kompetansesenter å henvende seg til i Rogaland. KOR skal drive eget omsorgs- og kompetansesenter for . Stiftelser, legater og hjelpefond. Anine Kongshavn — sist endret 26.


Adresse: Niels Juelsgt. Kontakt: Inger Marie Farbrot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.