fredag 23. oktober 2020

Vask og tørk maskin test

Motoren er kull-fri og Bosch yter års garanti på den. Utover dette er motoren utstyrt med Boschs EcoSilence Drive-teknologi som betyr at motoren er veldig stillegående og . KOMBINERT: Vask og tørk i samme maskin sparer plass. Ut fra tester og anmeldelser, har vi kommet frem til de beste.


Bufret Vurdering: - ‎stemmer Er LG FH695BDH2N et godt valg?

Se priser, testresultater, anmeldelser samt fordeler og ulemper ved LG FH695BDH2N her. De er dyre, men de kan være redningen for deg som har lite plass og er lei av å tørke klær på kjøkkenet. For nå kan du kjøpe vaskemaskin og tørketrommel i én maskin - vi tester kombimaskiner. Aldri tidligere har vi hatt tørketrommel, og behov har heller ikke vært så stort, men for dager siden fikk jeg en liten sønn og da blir det fort mye vask.


Finnes det noe som er bra? De specs som jeg liker best har BARE LG. Dette er en perfekt vaskemaskin med tørketrommel til en familie på fire.

Vaskekapasiteten er på kg, mens tørkekapasiteten ligger på kg. Med en børsteløs motortype er maskinen også sikret lang holdbarhet. Noen som har erfaring med dette og noen tips til hva vi skal tenke på ved valg? Men kom gjerne med tips til andre også.


Andbefaller det IKKE vist derre har barn, de blir for fort slitt og . For når jeg vasker i den ene, så tørker jeg i den andre. Håndklær, sengetøy, t-skjorter, treningstøy, sokker osv. Alt det går i tørketrommelen.


Så for meg tar det dobbelt så lang tid å bli ferdig hvis alt skal både vaskes og tørkes i samme maskin. Se vår guide til vaskemaskiner med kombinert vaske - og tørkefunksjon i forskjellige prisklasser. Det kan være praktisk å vaske og tørke tøyet i samme maskin , særlig for deg som har dårlig plass til hvitevarene. Dessverre viser testen fra Forbrukerportalen at . Se vårt utvalg av kombimaskinert vask og tørk.


Jeg skjønner at den skal være økonomibevist, og derfor bruker lenger tid enn andre maskiner. Med vask og tørk så må man sette på maskinen om .

Se alle nye tester på vaskemaskiner. Her kan du lese hvilken som har vunnet Best i test ! Hvilken maskin vasker renest og fortest? Hadde i utgangspunktet tenkt til å kjøp separat vaskemaskin og tørketrommel, men merker at jeg helst ønsker å slippe vaskesøyle på det som i utgangspunktet ikke er verdens største bad. Prisguiden - Den enkleste starten på et godt kjøp.


Sjekk vaskemaskintestene før du handler. Hvor mange ganger vasker du klær i løpet av en vanlig uke? De fleste familiene i Norge kan nok si seg enig i at det blir en del maskiner.


Derfor er det også viktig at man sikrer seg at man finner den vaskemaskinen som passer best til det behovet man har. Med riktig modell kan man . Miele har høy status i hvitevaremarkedet. Og Miele nøyer seg ikke med å vinne – det tyske merket vinner fullstendig overlegent.


De testede Miele- maskinene har i snitt oppnådd 66 . Tromlene er dimensjonert for 7-kilo bomullsvask. Det er mange gode alternativer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.