fredag 30. oktober 2020

Vakre baderom

Skap et bad for hele familien! Oppgrader badet uten å pusse opp. Gode løsninger på lite bad. Få kvadratmetre er absolutt ingen hindring for deilig komfort og praktiske løsninger på badet. Baderommet er dyrt, men de påmeldte i Norges vakreste hjem ser mulighetene.


Et bredt, frittstående veggstykke deler baderommet i dette hjemmet, som er kåret til Danmarks vakreste.

Praktisk og lekkert med vask på den ene siden og dusj på den andre! På gulvet er det italienske fliser - se etter slike på salg! Du kan gjøre gode kupp.


HOTELLFØLELSE: ryddige overflater og hvite . Et bilde funnet på nettet er printet ut og satt i en vakker, gammel ramme som er som et smykke i seg selv. Ikke tenk at ting skal passe sammen, det er nettopp kontrastene som fremhever det vakre i hver enkelt gjenstand. LES OGSÅ: Sommerens fineste hengekøyer.


DELIKAT: Litt gjennomtenkt dekor gjør . Baderomsfliser er det naturlige valget på et bad eller våtrom.

Flisene gir deg en vakker og vedlikeholdsfri overflate og er enkelt å holde rent. Klikk her for å se utvalg av baderomsfliser. Rengjøring og vedlikehold. Bruk de rette metodene og rengjøringsmidlene, og badet vil holde seg vakkert og rent i mange år.


Få ekspertens gode råd for rengjøring av håndvask og baderomsmøbler. Hos oss finner du flotte nostalgiske baderomsmøbler i vintagestil som fullfører stilen for deg som liker vintage stilen og det nostalgisk vakre til ditt hjem. Tidløs eleganse med den kvalitet og luksus vi forventer av dagens baderomsmøbler.


Jotuns fargesjef gir deg forslag til ulike fargepaletter du kan male baderommet i. Endelig kan du få matte vakre vegger, også på badet. Nå har vi hatt flere år på oss til å lete frem skap, badekar og kamin. Siden vi har levd uten bad i så mange år kjentes det som den største luksus, ler Carina. En gjennomgående og vakker stil som går igjen fra rom til rom, fra kjøkken, til baderom, til garderobe, er avgjørende for et hjem du kan trives i og glede deg over. Skreddersy ditt baderom etter smak, behov og bruksmønster.


Sigdal leverer ulike baderomsløsninger som kan tilpasses slik at du får det baderommet . Små innredningsdetaljer med mye karakter som setter preg på badet og skaper en atmosfære i et rom som ikke bare er praktisk, men som også bær være vakkert og inspirerende. Her finner du vakre detaljer til badet. Her har vi samlet interiørprodukter så du enkelt kan gjenskape stilen og få inspirasjon!


Bestill på nett, få varene levert hjem eller til nærmeste butikk.

Alle vil ha et bad som er romslig, funksjonell og nydelig. Et spa retrett rett i ditt eget hjem. Denne samlingen av vakre bad vil inspirere deg og hjelpe deg med å planlegge det perfekte hjemmet retrett du har drømt om. La deg inspirere av malte baderom. De fleste tenker kanskje at et baderom skal ha fliser på vegg.


Men se hvor fint det kan bli med malte flater! Nå har Jotun kommet med en ny våtsomsmaling som heter LADY Aqua. Den inngår i Jotuns våtromssystem, er fuktbestandig samtidig som den gir deg vakre , silkematte vegger. Det er veldig fint med innebygde løsninger der det går an. På loftet synes jeg denne løsningen var veldig fin med innebygd badekar under skråveggen.


Vakre baderom og innebygde løsninger. INTERØR TIL BAD: Glatte, malte flater mot røft og rustikk gjøre rommet spennende og vakkert. FRISKT: Store planter gjør det kjedeligste baderom til en frisk oase.


Da får du et nykledd baderom, som du kan fylle på med håndklær litt etter litt. Knagger i messing som blir finere desto .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.