tirsdag 20. oktober 2020

Trapp oppussing

Se trinn for trinn hvordan du går fram for å fornye og pusse opp trappen. Trapper som er gamle kan bli som nye med noen enkle grep. Skal du fornye trappen bør du sette av god tid.

Men en nymalt trapp vil fort være verdt innsatsen. Følg oppussingen av trappen i denne enkle. Ofte er ønsket om oppussing av trappa utløst av at man gjør noe med gulvet i den ene eller begge endene av trappa.


Vi fant ut at vi skulle ta å pusse opp trappen vår, den var i furu, og veldig slitt med mange hakk.

Trappen vår var hvit, gammel og slitt og flere av trinnene knirket, i tillegg . Er det noen som har prøvd å legge laminat i trapp? Har nettopp kjøpt nytt laminat gulv, som vi skal legge i stue. Trappen til loft og kjeller er i bak kant av stuen, . Trappen mellom første og annen etasje så slik ut før og etter.


Jeg har en lakkert furutrapp som skal pusses og males/lakkes på nytt. Jeg har blitt anbefalt å bruke 180-2sandpapir for å fjerne lakkoverflaten, men . Prosjekt trapp og gangen oppe :-) På de to første bildene her vises hvordan det såg ut når vi kjøpte. Det er lakkert furutrapp med teppe i, og eikelist på trinnet i forkant foran teppet. Velg en ny trapp som passer din bolig og ditt interiør.


Hvordan velge trapp når du skal bygge nytt hus, pusse opp eller ved rehabilitering. Trappen er unektelig en viktig del av rommet. Det er mange ting som kan gjøres om den begynner å bli gammel og slitt! Vel, nå har vi kommet dit at vi er ferdig her hjemme, resten av gangen gjenstår, samt vaskerommet og bad men . Tjohoo Idag kommer bilder og informasjon av et oppussing prosjekt jeg har bistått på. De har gjort en stor oppgradering, det vil dere se på . Jeg har siden forrige uke malt og malt på husets trapp!


Og selv om jeg måtte ta pause i forrige uke, ble jeg altså ferdig til slutt, hurra! Helrenovering eller oppussing av kjøkken, soverom, trapper, terrasser. Hei, vi har kjøpt et gammelt hus der vi ønsker å få renovert trappen. Dette er en gammel trapp som trolig er lakkert, vi ønsker å malt trappen hvit og muligens få .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.