fredag 23. oktober 2020

Terrasse drivhus

Spira er et påkostet drivhus fra Grønt Fokus, modellen på bildet er til å sette. Med Hindö drivhusskap fra Ikea kan du dyrke på terrassen eller . Har lurt på i etpar år om jeg rett og slett skulle sette opp et lite drivhus på min flislagte terrasse.

Den er ganske stor, sydvestvendt og det blåser en del på den . Huset er et perfekt alternativ til den som ikke har plass til et stort drivhus men allikevel vil nyte selvdyrkede tomater, sommersalat eller friske urter. Et praktisk og plasseffektivt minidrivhus som forlenger vekstsesongen vår og høst. Plasseres stasjonært eller løftes enkelt over utplantede planter eller . Den enkle konstruksjonen gjør at drivhuset ikke dominerer hagen eller terrassen.


Og plast i stedet for glass gjør at det ikke er noen fare hvis ungene spiller . Holder på å lage meg ett lite drivhus til å ha på terrassen. Skal brukes til å dyrke urter, tomater, agurker primært. Velkommen til Grønt Fokus, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage.


Jeg ønsker meg et lite drivhus, som er høyt og smalt, som passer til balkonger o. Jeg har den svarte fra Plantasjen på terrassen.

Det søkes om tilbygg til bolig, takutstikk over hoveddør, bod/hagestue, drivhus, terrasse, plattinger og levegger. Posts about Drivhus til terrasse written by pernillenn. Anna Granberg En god idé med et stort salgspotensiale som bygger på kjente prinsipper med en særdeles sympatisk løsning. Planering for å sette opp fundament for terasse/ platting, ca m2.


Her finner du alle Bokklubbens bøker innen emnet Drivhus, vinterhager og terrasse. Noen av plantene i denne hagen: Dunkjevle. Besøg vores online-butik i dag og bestil fra havespecialister.


Det har vært en trend de siste årene å trekke stuen ut på terrassen. Jeg har planer om at købe et billigt drivhus fra JemFix næste år. Stor nyere selveierleilighet med terrasse på m2.


På terrassen finnes også et lite drivhus og varmelamper over sitteplassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.