fredag 9. oktober 2020

Stort hus på ett plan

Vi er en hus -produsent som leverer hus tilpasset alle slags tomter og alle slags familier. Uansett om du ønsker å bygge alt på ett plan , 5- eller etasjer, hus for. Et hus med plass til alle pluss noen til.


Store rom, tre soverom, garasje tilknyttet huset og funksjonelle løsninger. Fruen og jeg har så smått vurdert å bygge oss et nytt hus , foreløpig er vi dog kun så smått kommet til planleggingsfasen og det er godt mulig vi .

Eksjöhus tilbyr deg flere husmodeller ferdighus. Vindusløsningen gir flott utsikt og lys inn. Tre soverom, bad og bod. Dette er et praktisk hus med alt på ett plan. I samme fløy finnes også tv-stue, dobbel garasje og sportsbod.


Med fire soverom, stort kjøkken og stue har. Boligen skulle være på ett plan og den skulle leveres nøkkelferdig. Et stort nok hus for de små gleder.

Det nye huset er bygget på en tomt som har vært i Marias familie i en årrekke - like ved hennes. Husmodellen Dahl er for deg som vil bygge et moderne hus med mye plass. Dette sammen med bruken av forskjellig materialer, farger og detaljer skaper ett helhetlig arkitektonisk uttrykk og skaper gode forbindelser mellom.


Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, . Vår huskatalog er ment å være en inspirasjonskilde. Om du ønsker din egen signatur tilpasser vi din bolig til ditt unike behov. Vår erfaring og kompetanse er.


Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe. Et karakteristisk hus på ett plan med mange variasjonsmuligheter. Hovedsoverommet er spesielt stort med sine m² og har tilgang til eget bad med plass til . En tradisjonell og enkel bolig med alt på ett plan , og med garasje og sportsbod. Stort funkishus over to plan med overbygd inngangsparti i tilknytning til . Da skal du bli bedre kjent med Idyll – et rimelig hus som likevel har alt du trenger.


Idyll er et rimelig ett plan hus som både er praktisk og fornuftig. Koselig hus som også et tilpasset handikappede. Ligger i Bø, Vesterålen.

Stort hus med dobbel garasje. Huset ligger helt nede ved havet og en . Hus i moderne stil med alle funksjoner på inngangsplanet. Ferdighuset er på ett plan og har en romslig stue med mange muligheter.


Da fikk vi inn fem soverom og alle nødvendige rom på ett plan. MERK at dette huset er ikke en del av vår gjeldende huskatalog og prisliste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.