fredag 16. oktober 2020

Steinlegging av gårdsplass

Prosjektopplysninger: Boligen skulle bygges om fra saltak, til å bygge opp ny etasje med flatt tak, slik at bolig fremstod i funkisstil. Når du bygge på en etasje er det mye å tenke på. Med Randaberg Bygg AS er du i trygge hender.


Hvis utbyggerne reserverer en etasje i bygget sitt til studenter, så bør de få lov til å bygge en ekstra på toppen, sier FPU-lederen. Bygget må nå ha helt nytt skråtak, og vi har bestemt oss for å se på muligheten for etasje påbygg eller evt en takterrasse. Rolf Furberg har søkt om å få fradele tomt og bygge bolig på egen eiendom på Uttian. Den ønskede tomta ligger i et område avsatt til landbruk, . Et viktig krav er at bygget ikke skal brukes til beboelse eller næringsdrift, men som uthus,.


Vi er spesialisert på å bygge på en ny etasje på eksisterende bolig, og bygging av funkis boliger. Vi holder til på Sofiemyr på Kolbotn utenfor Oslo og utfører . Full takhøyde i begge etasjer gir optimal utnyttelse av arealet. Dette fleksible huset er også lett å bygge ut senere, om det er plass på tomten. TILTAKSHAVER Bjarne Michalsen får avslag fra kommunen på søknaden om å bygge en ekstra etasje på Storgata 85.


I en ny søknad søker eierne om å få bygge høyere enn tilrådet på branntomten i Arrestbakken 2. Er huset ditt litt for lite, kan det være økonomisk lønnsomt å bygge på. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Boligen på Bekkelaget var opprinnelig i én etasje med fasade i tegl og. Jeg har hatt litt sviktende helse, og tre etasjer med mye trapper ble for vanskelig.


Vi var på jakt etter en egnet tomt hvor vi kunne bygge noe som . Vi skal bygge ut kvm, og regner med å måtte ut med ca mill. Takvåningar har en rask, effektiv og kostnadsbesparende metode for å bygge en ny etasje på . Vurderer selv å bygge andre etasje, da boligen nå har alt på en flate. Er dette en omfattende jobb og hvor lang tid må beregnes?


Var faktisk på nippet av å fjerne hele taket, bygge den andre etasjen, og så. Ja, jeg hadde først bare en etasje, men utvidet senere til en ny. Jeg ønsker å bygge ny etasje som skal inneholde stua ,bad og soverom.


Huset har valmet tak med etasjer ( ene er kjeller etasje) på skrå . VIDEO: Som tilbygg velger mange å bygge en hagestue. På den måten får man et ekstra oppholdsareal i sommerperioden, og så slipper man å gå i gang .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.