fredag 9. oktober 2020

Sprutvegg kjøkken

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Bygge og pusse opp kjøkken. De fleste går for fliser i sonen mellom benkeplate og overskap på kjøkkenenet.


Men valgmulighetene er mange, så hvorfor ikke gå for noe litt mer utradisjonelt – som en av disse?

Av: Heidi Sinding-Larsen, 27. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Tilgjengelig i butikker . Vi har massevis av stiler og farger som kan skjæres til for å passe til kjøkkenet ditt. Nytt kjøkken i løpet av en ettermiddag ved hjelp av kjøkkenplater.


Et enkelt og rimelig alternativ til flis. Praktisk sprutvegg som beskytter komfyr og kjøkken mot sprut fra stekepannen.

Også utmerket å bruke på campingtur som vindbeskytter. Sprutbeskytteren har et belegg som gjør den lett å holde. Vårt mest solgte produkt er designglass til kjøkken. Designglass kjøkken blir mer og mer populært, ikke bare fordi det er estetisk flott – men også fordi en slipper rengjøring av fuger og glass er lett å holde rent.


TEC samarbeider med de fleste av landets største kjøkkenbutikker som har våre produkter utstilt . Tromøy, her hvitmalt, er en “kameleonmodell” som er like lett å integrere i et mer nostalgisk kjøkkenmiljø. Heia bestemors kjøkken ! Et helt nytt kjøkken er nå endelig på plass i det nye huset vi pusser opp, og jeg lover å dele FØR og ETTER bilder av kjøkkenet veldig snart. Tenkte nemlig at jeg først kunne dele et av mine siste prosjekter som er denne platen over kjøkkenbenken – en idé som er et godt og rimelig alternativ til fliser etc.


Slik skifter du benkeplate. En ny benkeplate på kjøkkenet er nesten som å få et helt nytt kjøkken. Fibo White Slate kjøkkenpanel 2-pk. Fibo avslutningslist til Kitchen Board 5mm 5mm. Glass fra Oksidé er en idé om å benytte det beste og mest moderne innen grafisk produksjonsteknikk, til å skape en vakrere og mer bekvem tilværelse for mennesker med sans for et pent og praktisk kjøkken.


Kombinasjonen av herdet glass og detaljrikdommen som trykkvalitet byr på, gjør interiørglass fra Oksidé ikke bare til . Forny kjøkkenet på noen timer med paneler spesialtilpasset området mellom benk og overskap.

Bestillingsvare 5-dager. Spesialtilpasset området mellom benk og overskap. Herdet glass til kjøkkenet er meget praktisk for å holde det rent, og for å beskytte veggen mot sprut av fett under matlaging.


Glassmester leverer alle typer glass som kan benyttes mellom kjøkkenbenk og overskap. Vi lager også glass du kan bruke som topp på kjøkkenbenken slik du . Er det noen som har prøvd å bruke disse over kjøkkenbenken eller har noen kommentarer til et evt bruk? Ser de opprinnelig tilhører skuffeseksjoner men tenker at det må være mulig å . Når jeg fornyet kjøkkenet for 3-år siden tenkte jeg også på fliser og dill dall, med masse bannskap og sletter.


Men så gikk jeg til en byggevarehandler og fant en baderomsplate med flismønster på, og vips så hadde jeg skjært den biten jeg trengte og limte plata fast i veggen med superfix. Har du en bolig der forrige eier (eller du selv) ikke har brydd seg med å beskytte veggen bak kjøkkenbenken? Synes boligens forrige eier fliser med gryter og grønnsaker var kjempefint? Halvmeteren over kjøkkenbenken ender altfor ofte opp som en nøytral blindsone på kjøkkenet.


Vi har sett på mulighetene for å skape et dekorativt blikkfang som også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.