mandag 12. oktober 2020

Slipe betong

Noen her inne som har erfaring med sliping av betonggulv ? Er dette noe en relativt handy person klarer selv ? Tenker å slipe og polert opp nytt betonggulv i enebolig på ca 1m2. Er jeg helt på viddene eller ? ProbleHva skal jeg bruke for å slipe en betongoverflate jevn og fin igjen?

Løsning: Den mest effektive måten å slipe en betongoverflate på, er med en vinkelsliper med slipekopp. Maskinen bør tilkobles en støvsuger og man kan da. Allsidig maskin påsatt betonglameller for grovfresing av betong.


Bredde på fresetrommelen er cm. Kan også sette på sandpapir for. Sliper alle typer betonggulv.


Når det er beskrevet en polert overflate, må man gjennom følgende faser: fresing, sliping og polering.

Man kan benytte så godt som alle typer tilslag (marmor, granitt etc.) i kombinasjon med grå eller farget betong. Slipte betongflater får vakker glans, har lang levetid og kan sammenlignes med fasader av slipt naturstein. Jeg har tatt på meg jobben med å piffe opp tilfluktsrommet i gården vår litt, og en av tingene som måtte gjøres var å rive av det gamle vinylgulvet. Nå sitter jeg igjen med et betonggulv med 0-3mm år gammelt lim. Tenkte kanskje at det enkleste var å pusse ned hele gulvet litt, og få en jevn og fin . Slipte betonggulv blir stadig mer etterspurt og dette skyldes både tekniske og estetiske egenskaper med dette materialvalget.


Kombinert med gulvvarme skaper det høy inne-komfort med jevn varme om vinteren samt at det sikrer behagelige temperaturer om sommeren gjennom å utnytte betongens . Ved betongsliping eller annen behandling av betonggulv åpner det seg muligheter for å lage vakre gulv av betongen. Vi har slipt og polert for mange kunder i Bergen og resultatet er synbart. Perfekt for fjerning av maling, limrester o. Freser gulvet med hardmetallruller i en bredde på 200mm om gangen.


Betongfres for golv cm. For mer informasjon, gå ned på denne siden under artikler. Her kommer slipingen inn i bildet, hvor man sliper seg ned forbi selve sementoverflaten og ned i massen.


Da kommer steinen i betongen opp til overflaten og vi får en langt mer spennende overflatetekstur.

Porene i betongen må fylles med spesialmidler og deretter poleres gulvet. Da får du et stilig gulv som . Brukervennlig maskin for fresing og diamant tørrsliping. Fjerning av overflatebehandling som maling, puss og lim for fliser.


Mulighet for å justere støvkappe Justerbart grep gir en komfortabel arbeidsoperasjon For støvfri sliping bruk vår . Driver og bygger garasje nå, på 50kvm i grunnflate. Ting jeg har tenkt på er å legge epoxy på det, men jeg har også sett betong dekke som er slipt og oljet, det . Superfloor Platinum HTC Superfloor er navnet på et herdet betonggulv , slipt og polert med HTC`s effektive maskiner og diamantverktøy. Prosessen varierer fra lett fjerning og håndpussing av sement slam i overflaten til dyp fresing og sliping som viser hele steiner i tilslaget.


Moderne teknikker gjør det også enkelt å kombinere ulike. Hamar Vi sliper ned en grov-støpt betongsåle. Den kan slipes i flere steg. Helt til glattpolert overflate.


Om ønskelig kan man slipe ned inntil steg. Det er en allsidig slipemaskin for både aggressiv sliping og overflatebehandling av betong , naturstein og terrazzo. I tillegg er den også effektivt til å fjerne forurensninger og belegg som maling og tepperester. Det store utvalget av slipe -, polering og rive verktøy gjør at SC 450 . Visste du at betonggulv nå er et attraktivt alternativ inne i boligen? Nye teknikker for å slipe og polere betong , tryller fram helt plane og blanke overflater med lekkert utseende.


I tillegg til designkvaliteter gir det gulv som er vedlikeholdsfrie, uslitelige og dessuten rimelige og miljøvennlige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.